2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه بیاید🤕

189 بازدید | 13 پست

سلام خانومای گل ببخشیدمن ی سوال داشتم من 25 مهرپریود شدم و تحت نظرم واسه بارداری,امروز از صب رو دستمال یکم ترشح قهوه ای دیدم زیر شکممم حالت گرفتگی داشت الانم بازم دیدم و دور نافم انگارخیلی درد میکنه کمر درد خفیف دارم اما زیر شکممم ی کوچولو درد داره دلیلش چیه؟خیلی ترسیدم ممنون میشم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خدایی زوده😅 معمولا یه هفته بعد از موعد میزنن  ولی خب این که شما میگی حس کردم شاید لک لانه ...

😂😂😂😂خودمم میگم شاید همونه فقط نمیدونم چند روز قبل موعد لک لانه گزینی اتفاق میفته,شمانمیدونید؟

ازعوارض اوناست منم ماه  قبل لتروزول خوردم فقط لکه بینی داشتم

اخه داروهام جدید نیست اینارو دو دورس میخورم تاالان اینحوری نشدم فقط چن روز پیش در حد مررررررگ تخمدون سمت راستم درد میکرد ی روز کامل,قبلشم چپ,نمیدونم بخدا دیگه دیوونه شدم😫😫😫😫

😂😂😂😂خودمم میگم شاید همونه فقط نمیدونم چند روز قبل موعد لک لانه گزینی اتفاق میفته,شمانمیدونید؟

نه عزیزم من یهو پریودم یه هفته عقب افتاد از اونور بیبی چکم مثبت شد یه بیبی بزار محض اطمینان 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

نه عزیزم من یهو پریودم یه هفته عقب افتاد از اونور بیبی چکم مثبت شد یه بیبی بزار محض اطمینان 

ممنونم ازت,الهی که خدا بچتو نگهداره عزیزم,تورو خدا برام دعاکن دیگه از انتظار خسته شدم به هردری بگم زدم ایشالا خدا به همه بی اولادا بچه سالم بده

ممنونم ازت,الهی که خدا بچتو نگهداره عزیزم,تورو خدا برام دعاکن دیگه از انتظار خسته شدم به هردری بگم ز ...

قربونت گلم انشالله که مثبته 

ممنون از دعای قشنگت همچنین عزیزان تو رو برات نگهداره 

و به زودی خبر مثبت شدن آزمایشت رو تاپیک بزنی عزیز دلم 🌹 🌹 

قربونت گلم انشالله که مثبته  ممنون از دعای قشنگت همچنین عزیزان تو رو برات نگهداره  و به ...

خداازدهنت بشنوه الهی امین🙏ایشالا هرچی ازخدا میخای به زودی زود بهت بده عزیزم ممنون که وقت گزاشتی و جوابمو دادی😘

خداازدهنت بشنوه الهی امین🙏ایشالا هرچی ازخدا میخای به زودی زود بهت بده عزیزم ممنون که وقت گزاشتی و ج ...

قربونت عزیزم 

ممنون بابت دعای قشنگت ❤️❤️