2777
2789
عنوان

خانمای که بچه کلاس اول داریدبیایدمخم هنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 65 پست
Y4 یعنی چی؟

عزیزم فک کردم این غلط املاییه

نمیشه که یکی از ضلع هاش به اندازه باشه اون یکی یه اندازه 

چون مثلثش یا متساوی الاضلاعه با متساوی الساقین از این دوتا حالت خارج نیست 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منظورش از y4 یعنی عرض مستطیلت ۴باشه و طولش ۱۴

مثلث هم همه ضلعاش همون ۲۱

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اونکه صدرصد😂 ولی الگومیخوان من بایدالگوشو دربیارم ببره فردا درست کنن انقدایرادگیرن میترسم یه ایراد ...

چقدر به این مدارس رو میدین..

میترسین ازشون؟!!!!! اونا فقط کارمندایی هستن که حقوق می گیرن برای خدمت به بچه ها

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مثلثش که متساوی الساقین. قاعده اش اونیه که میفته عرض پرچم. دوتا ساق دیگشم‌مساوی ان

یعنی کف میشه۲۱؟ وخطای بغلش میشه اضلاع که نوشته y4×14 این چیه؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
اونکه صدرصد😂 ولی الگومیخوان من بایدالگوشو دربیارم ببره فردا درست کنن انقدایرادگیرن میترسم یه ایراد ...

من معلمشون گفته دفتر ترکیبات درست کنن دفتر شطرنجی درست کنن من ب پسرم گفتم بگو مامان من   نمیکنه از این کارا

رفت گفت 🤪🤪🤪

خدایا شکرت
اسی منظورش از y4 یعنی عرض مستطیلت ۴باشه و طولش ۱۴ مثلث هم همه ضلعاش همون ۲۱

ولی طبق این قشنگ در نمیاد. چرا تو گروه از معلمش نمیپرسی

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
یعنی کف میشه۲۱؟ وخطای بغلش میشه اضلاع که نوشته y4×14 این چیه؟

نه اینطور که نمیشه. اینطوری غلط میشه. قاعده مثلثش اندازه عرض سه تا مستطیل مشکی و سفید و سبزه

عزیزم فک کردم این غلط املاییه نمیشه که یکی از ضلع هاش به اندازه باشه اون یکی یه اندازه  چون م ...

نکنه y4×14 نوشته ینی ۴وباید ضرب۱۴کنم بعد ارتفاعش بشه؟والاموندم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
پس ۱۴ چیه؟😂

یه عکس از پیامشون بفرست چی گفتنه. کلا این اعداد اشتباهه