2777
2789
عنوان

کسایی که خواستگار سنتی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام عاقلانه ازدواج کنم ولی وقتی خدا نمیخواد

امیدوارم که این بار براتون بشه ....... 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
نه من نمیپسندم خودم بپرسم نظرتون چیه معمولا پسر میپرسه اینو... بعد ایشونم سوال شخصی زیاد پرسید ولی ...

پرسیدن که عیب نیست 

خب اگه تماس نگرفتن لابد درحال فکر کردنن باخانواده یا جوابشون مثبت نیست که ادامه بدن ولی خب هرکس یطوره بعضیا کلس صلاحدمشورت میگیرن تا زنگ بزنن و جواب بدن یا کلی استخاره و ...اینجور چیزا

+خدایاشکرت🤍

به درک که میخواد بپسنده یا نه.یکم عزت نفس داشته باشید.فکر نکنید پسرا تموم میشن مگه مادر این آقا نمید ...

جای من بودین؟! میدونید چقدررررر معرفی و خواستگار داشتم خیلیا رو هم خودم رد کردم ولی برای منی که اهل دوستی نیستم و تنها راه ازدواجم همین معرفیاست نگران بودن برای اینکه بدونم شخصی که موقعیت خوبی داشته بازم قراره ببینمش و اشناییمون ادامه داره یا نه به معنی عزت نفس نداشتن نیست! به جا و به موقع غرور دارم...بله میدونستن شاغلم و به همین دلیل پسرشون گفته بوده نریم خانواده گفتن برو ببینش شاید اوکی بودید...

جای من بودین؟! میدونید چقدررررر معرفی و خواستگار داشتم خیلیا رو هم خودم رد کردم ولی برای منی که اهل ...

چرا اهل دوستی نیستید؟ 

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
نمیدونید تو دوستیا چه خبره؟!؟ گرفتن دست نامحرمم برام قبح داره چه برسه به گپ و گفت و رفتارای صمیمانه ...

شما چارچوب داشته باشید هیچ کس به خودش اجازه نمیده دست شما رو لمس کنه و در مورد چیزی فکرو خیال ورش داره. حداقل حداقل یک سال با طرف مقابل در ارتباط باشید، بدون شناخت زیر یه سقف نرید 

شما چارچوب داشته باشید هیچ کس به خودش اجازه نمیده دست شما رو لمس کنه و در مورد چیزی فکرو خیال ورش دا ...

قرار نیست بدون شناخت ازدواج کنم قطعا اما تو آشنایی‌های پنهانی پسرا دنبال چهارچوب و رعایت خط قرمزا نیستن! یا حداقل خیلی کم پیدا میشه چنین موردایی

قرار نیست بدون شناخت ازدواج کنم قطعا اما تو آشنایی‌های پنهانی پسرا دنبال چهارچوب و رعایت خط قرمزا نی ...

منظور من اینه خانواده ها در جریان باشن. من پیت اول یکم تند صحبت کردم. معذرت می‌خوام