2777
2789
عنوان

صحبت در مورد رابطه ج.ن.س.ی با خاستگار

7694 بازدید | 204 پست

سلام

وقتتون بخیر

من یه خاستگار دارم که الان که تو دوره اشناییمونه 

چند روزیه خیلی راجب مسائل جنسی حرف میزنه

کلا حرفو میکشونه به اون سمت

۸۰ درصد حرفاش راجب اونه

در حدی که رابطه بار اول کجا باشه یا چطور باشه 

من نمیدونم چطور باید جواب بدم

تا چه حد مجازه

قبلنم گفته بود خیلی گرمه منم هستم ولی حرف زدن راجبش یه جوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عقد نباید تااین حد پیش بره. 

یکی دوسوال کلی باید بپرسید از همدیگه. 

بهتره یه کم جدی تر باشی دررابطه بااین موضوع. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همسرم وقتی اومد خواستگاریم یه مدت باهم بیرون میرفتیم و حرف میزدیم اصلا درمورد این موضوع ب خودش اجازه نداد حرف بزنه 

اگه زیادی حرف میزنه ببین یوقت بیماری جنسی نداشته باشه بعدا برات دردسر بشه هرچند جای این سوالا که شما گفتی برای قبل عقد نیست 

خب بعد عقد اگه دیدیم فانتزی های بدی داره چی؟ یا رفتاراش نرمال نیست؟

اینارو نیاز نیست قبل عقد بپرسید. 

روانشناس هم نیستی تشخیص خوب و بد رو بدی. 

قبل از عقد بعد از اوکی شدن همه چیز برید پیش مشاوره. ایشون بهتر تشخیص میدن که مشکل روانی ندارید؟ سالم هستید یا خیر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401