2777
2789
عنوان

شخصیت شناسی از روی اسم

579 بازدید | 49 پست
عنوان

اسم همسرتون چی هست؟چه رفتار و شخصیت پر رنگ تری داره؟ 

ميخوام ببینم اسمهاي مشابه شخصيتهاي مشابه دارند یا نه؟  شرکت کنید به نظرم جالب بشه 

اسم همسر خودم مجید: حرف حرف خودشه.  جدی

راضی باش به رضای خدا 

اسم بابام رحیم اونقدر عاشق مامانمه بهش میگه سلطانم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش که بگم شناسایی میشم😂

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
به اسم نیست...

اتفاقا خیلی تاثیر داره

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂