2777
2789
عنوان

تبریزیای عزیز

102 بازدید | 15 پست

از هوای شهرتون میگین؟

بارونیه؟سرما در چ حدیه الان

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جور شه برنامم احتمالاا

امروز تو هواشناسی دیدم بارونی میزنه

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
ما اهوازیا که زیر کولریم پتو هم دورمون پیچیدیم    

شوخی دیگه

سرده که الان

کولر چیه داستانش

بله امروز و فردا بارونیه  بقیه ی هفته آفتابی سرد نیست اونقدر  ولی لباس گرم لازمه پاییز ...

مرسی عزیزم 

عزیزم اهواز هوا ابریه ولی دمه هنوز سرد نشده جنوب هواش از برج ۹تا اوایل برج یک خوبه و نیاز به کولر ند ...

آره شنیده بودم پاییز اونجاها دیرتر شروع میشه

ما این روزامون دیگه کامل پاییز احساس میشه

شما کجایی هستی

تهران عزیزم

دیشب بارونی بود اینجا

امروز اما فقط ابری بود و خنک

چه عالی!!پس لذتشو ببر

ممنون عزیزم

انشاله به زودی هوای دل انگیز پاییزی سهم شهر شما....

الان که خیلی سرد شده. بتاریخ ۲ آذر ۱۴۰۲

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞