2777
2789
عنوان

بچم رو از دست دادم😢

855 بازدید | 42 پست

سلام دوستان الان چند روزه که پسرم رو از دست دادم ۳۵هفته بارداری بودم،داشتم هر روز به اومدنش فکر میکردم به بغل گرفتنش،ولی الان به جای بغل من آروم خوابید زیر خاک،حتی نزاشتن ببینمش،هرکی دیده بودش میگفت خیلی خوشکل و ناز بوده حیف رفت، آروم نمی گیریم انقدر که دارم دیونه میشم، به شدت دلم بچه می خواد چیکار کنم؟ همه میگن باید حتما یک سال یا دو سال بگذره تا بخوای دوباره بچه دار بشی ولی من طاقت ندارم. سزارین شدم تورو خدا بگید کی می تونم منم طعم مادر شدن رو بچشم؟!😭😭😭😭

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا😥

وسط بند نافش گره خورده بود به حدی خون رسانی رو قطع کرده بود.پسرم شب داشت تو دلم تکون می خورد صبح پاشدم دیدم تکون نمی خوره رفتم بیمارستان گفتن مرده😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زود، چند سال پیش جاری منم بچه اشو از دست داد تو بارداری الان پس ۳ساله داره یادمه خیلی گریه میکرد شما هم ناراحت نباش انشالا به این زودی خدا یه نی نی قشنگ بهت میده

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

خیلی سخته خیلی اینگه سینه ام از شدت شیری که کرده درد میکنه ولی بچه ای ندارم که بخوام بهش شیر بدم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زود، چند سال پیش جاری منم بچه اشو از دست داد تو بارداری الان پس ۳ساله داره یادمه خیلی گریه میکر ...

کلا امیدم از دست دادم شدم عین دیونه ها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی خدا به دلت صبر بده💔من بودم میرفتم ببینم حداقل چه شکلیه بعدم دیگه بچه نمیاوردم من چشمم زود میترس ...

دلم خیلی می خواست ولی همه میگفتن ببینیش دیگه فراموشش نمی تونی بکنی از غصه دق میکنی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم چرا باید امیدتو از دست بدی فقط کمی صبر می خواد به خدا توکل کن 

آخه اولین بارداری و اولین بچم بود کلی براش آرزو داشتم می خواستیم بعد زایمانم بریم مشهد باهم همش نابود شد تو یه شب😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وسط بند نافش گره خورده بود به حدی خون رسانی رو قطع کرده بود.پسرم شب داشت تو دلم تکون می خورد صبح پاش ...

مگ چن ماه اقدام بودی؟؟؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆