2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاه آباد. درب گجیل. 

تبریزی ام عمرم همچین محله ای نشنیده بودم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

من دیدم خیابوناش سگ صحرا هست .ایل گلی وووو

خطرناک ندیدم.ولی همجا آدم بدم هست .تبریزی ها تیز باز هستن .ولی مهربون مهمون نوازم هستن.اما بدونند ترکی بلد نیستی کمک میکنند ولی بازم به لارجی خوبی ارومیه نیستن 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
نیه بالا گجیل قاپیسین تانی میسان؟

فارسی بگو نمیفهمم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
پس چطور تبریز بودی؟ اسم یه خیابون گجیل قاپیسی هست

تبریزی ام ترک ام هستم..

ولی نمیتونم نوشتار ترکی بخونم

تا اونجا که شنیدم تبریز اصلا محله نا امن نداره

🙂 اگه راهت افتاد یبار بیا ( ترلان درسی، لوتی ابراهیم، مالا زینال، سیلاب، نصر، شاه اباد، خلیل اباد... کلا هرچیزی که آخرش با آباد تموم میشه باید بترسی😂. اگه ترلان درسی بری دیگه آخرش خیلی تلخه نرو😄. اگه دوست داری زامبی ببینی برو کشف کن🙃. قوربان اولوم سنه