2777
2789

من مدتی پیش برادرم زندگی میکردم  چون داشتیم خونه را بارسازی میکردیم زن برادرم به برادرم گفت اگه لیشتر ار یکماه شد من اسباباش می ریزم تو کوچه چون حوصله بچه ندارم در ضمن اتاقی که به ما داده بود درش تو کوچه باز میشدخلاصه بخاطری که ناراحتی پبش نیا ورضایتش جلب کنم هروز مثل خدمتکار کاراش میکردم تا از موعدی که گفته بود گذشت سره ناسازگاری برداشت همش دعوا هی به برادرم میگفت درشون کن حوصله ندارم امان از برادرم برداشته بود روزی یه کار خرابی انجام میداد اتاقمون یه درش تو کوچه بود یه درش تو حیاط لباس میشستم اویزان میکردم تا نیست تا پرتش میکرد پشت حیاط میرفتم تو حموم تا ادار کرده تو شامپو کارای عجبیبی میکرد برای برادر میگفتم حرفم باور نمیکرد خیلی ازش ناراحت میشدمدیگه از دستش عاصی شدم امدم تو یخچال که مرغ بردارم واسه ظهر غدا درست کنم چشمتان روزه بد نبینه تا چرتش با نوار بهداشتی خونی گذاشته تو یخچال این کارا وقتی انجام میداد که من نبودم دری که تو حیاط باز میشد کلید نداشت  خلاصه اومدم قضیه به برادرم گفتم برادرم باش حرف زد با گریه وناله که من این کارا نمیکنم اینا دارن منو بد میکنن  خلاصه امدم تمام اسبابم جمع کردم رفتم تو خراب شده خودم بعداز چند روز شنیدم خونه را قشنگ کرده بود تا کرایه داده بود به دوستش   چندین سال از این برخورد بدش میگذرد هنوز با من قهره   دنیا برعکسشده  ولی من همیشه سلام خودم هرجا باشه میکنم دریغ از یه جوابی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد برادرت بدون هماهنگي خونه به شما داده زنو شوهر بايد مشورت كنن 

كاراشو تاكيد نميكنم افتضاح بوده ولي اگه نميكرد شما حالاحالاها پا نميشديد شايدم موندگار ميشدين 

تا مدتي كه گفته بوده كه باهاتون خوب بوده من بعدش خودتون بايد ميرفتين 

ولي به حرف خواهر نون شب نخور ولي پول بده از غريبه خونه كرايه كن يا هرچي منت خودي نكش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مشکلت اینه همچنان سلامت میکنی یه سری ها عزت بردار نیستن محلش نده حالا مگه چی شد یک ماه بشه دوماه دوسال که نیست من بودم مشکلی نداشتم واقعا چه عیبی داره کمک حال هم بودن تهش این بود داره برا شوهرش میکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
برادرم خودش گفت بیا 

بگه 

روز اولی که بی احترامی میدیی باید می‌رفتی 

کاراش وحشتناک بودن اما خب حق داشته شاید دلش نمی‌خواسته شما کنارش باشین اما وحشتناک نارضایتیشو ابراز کرده خیلی مریض هست زن برادرت غیرقابل تحمله 

روز اولی که اخمشو دیدی باید می‌رفتی 

کاری به رفتار زن داداشت ندارم ولی کار شما خیییییلی زشت بوده که مزاحم زندگی بقیه شدین.

چه مزاحمتی. برادرم خودش گفت بیا پهلو خودمون  چرا نسنجیده نظر میدی. من تمام کاراشونو انجام میدادم مثل یه خدمتکار

عریزم من همش بخاطره برادرم. خیای مظلومه

منم یه زن داداش دارم که خبیثه البته به بی تربیتی زن داداش تو نیس ولی بی رحمه خیلی 

احترام داداشمون رو نگه میداریم اما جواب بی ادبیای زن داداش رو هم میدیم 

هر چیزی جای خودش 

وقتی بهت بی احترامی میکنه عزت خودتو حفظ کن و محلش نذار

🐈🐈‍⬛
شايد برادرت بدون هماهنگي خونه به شما داده زنو شوهر بايد مشورت كنن  كاراشو تاكيد نميكنم افتضاح ...

اخه دستم تنگ بود برادرم خودش گفت بیا حتی اسبابا هم خودش تو خونه مرتب کرد برام.  زنش مریض بوده بعدن خیلی با من دردل کرد