بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه تشخیص پزشکت روکشه حتما اینکارو بکن اگرم گفته لازم نیست بیخیالش شو ولی من روکش نکردم و ریخت تو دهنم
هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂 کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤 نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨
یک یا دو سال بعد بود ریخت تو دهنم بستگی ب موادش و دندون پزشکتم داره البته
هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂 کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤 نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨
یعنی اگه روکش کنم دندونم دیگه اصلا دندون خراب نمیشه و موادش نمیریزه
عمر دندونی که پر میکنی ممکنه ۱۰ سال بیشتر نباشه بستگی ب خرابی دندونت الان داره و نگهداری بعد از پر کردنش که مسواک و نخ دندون بکشی و نزاری بیشتر خراب بشه در کل روکش کردن دوام خیلی خیلی بیشتر ازی پر کردن تنها داره