2777
2789

صبحش بلند شم و مشق های مدرسه رو برای فردا بنویسم... ظهر بزنم شبکه دو فیتیله رو نگاه کنم...بعد از ظهر هم با خانواده بزنیم دل طبیعت خانواده قاشق چنگالا رو بزارن تو ماشین منم توپ والیبال و طناب بازی و بدمینتون رو...بریم و تا شب تو دل طبیعت بگیم و بخندیم بازی کنیم بی دغدغه با دل آروم...بعد میایم خونه کتاب های درسی رو میزارم تو کیفم برای مدرسه‌...میرم حموم تا برای فردا تمیز شم و بعدش هم میشینیم سریال میبینیم از تلویزیون و بعد می‌خوابیم همینقدر ساده همینقدر دلنشین...ولی شش هفت سالی هست که دیگه هیچی مثل اون جمعه ها نیس...و الان جمعه ایه که من دیگه مثل قبل نمیتونم راه برم،اون خانواده دوست داشتنی از هم پاشیده،هیچ ذوقی نیست فقط غم و غصه و ناراحتی...خدا این چیزایی که گفتم خیلی سادن پس چرا بهمش زدی😭😭😭

برای همه همینطوره 

گذشته ها گذشته دیگه برنمیگرده منم همیشه درگیر گذشته و‌خاطرات قشنگش بودم حالم بد بود ولی الان باید درک کنی که دیگه گذشته برنمیگرده و زندگی باید کنی با همه ی اتفاقاتی که افتاده 

باید یاد بگیری که در لحظه با تمام غم هاش حال خودتو خوب کنی و زندگی کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه همینطوره  گذشته ها گذشته دیگه برنمیگرده منم همیشه درگیر گذشته و‌خاطرات قشنگش بودم حال ...

میدونی من کلا همیشه فقط تو خاطرات خوب گذشتم😭کلا دیگه انگار ازون موقع به بعد خاطره ای ندارم...کلا یه حس خوبی میگیرم به گذشته فکر میکنم... زندگی میکنم ولی با خاطره هام...

نههه کجای الان بهتره😭😭😭من همیشه تو ذهنمه ماشین زمان بسازم برم گذشته

همه فکر میکنن قدیما بهتر بود.

ولی واقعا اوضاع خوبی نبود.

از هر لحاظ که بخوای در نظر بگیری.

البته که چند درصدی که فرهیخته و فهمیده و پولدار بودن، در تمام اعصار بهشون خوش میگذشته.

میدونی من کلا همیشه فقط تو خاطرات خوب گذشتم😭کلا دیگه انگار ازون موقع به بعد خاطره ای ندارم...کلا یه ...

اشتباه میکنی عزیزم، فکر میکنی الان چرا ناراحت و غمگینی؟؟

بخاطر اینکه به خاطرات گذشته داری فکر میکنی 

خاطرات گذشته چه قشنگاش چه زشتاش همشون آدمو ناراحت میکنن 

سعی کن فراموش کنی و یا اگر برات یادآوری میشه ازشون تجربه کسب کنی 

توی گذشته زندگی نکن که هیچ سودی برات نداره و حالتو خراب میکنه 

من کاملا درکت میکنم چون خودم مثل تو بودم روی خودم خیلی کار کردم تا بتونم از گذشته بیام بیرون

همه فکر میکنن قدیما بهتر بود. ولی واقعا اوضاع خوبی نبود. از هر لحاظ که بخوای در نظر بگیری. البته ...

برای خودم شش هفت سال پیش واقعا بهتر بود زندگی همه چیزمو ازم گرفته...

برای خودم شش هفت سال پیش واقعا بهتر بود زندگی همه چیزمو ازم گرفته...

البته که زندگی بالا و پایین های وحشتناکی برای بعضیا داره.

چاره ای نیست.

فعلا فقط همین چند صباح باقیمانده، نقدا بدردت میخورن

و لاغیر.

اشتباه میکنی عزیزم، فکر میکنی الان چرا ناراحت و غمگینی؟؟ بخاطر اینکه به خاطرات گذشته داری فکر میکنی ...

چیکار کردی😭😭😭به خدا زندگی همه چیزمو ازم گرفته سلامیتمو خوشیامو خانواده خوبمو همه چیزم همه چیز😭

البته که زندگی بالا و پایین های وحشتناکی برای بعضیا داره. چاره ای نیست. فعلا فقط همین چند صباح باق ...

واقعا دلم میخواد برم گذشته ای خدااا😭😭😞اصلا از زندگی لذت نمیبرم کاش حداقل خدا درست میکرد همه چیزو اصلا انگار خدا منو نمیبینه فقط هر چی بلا بوده سرم اورده

در حال زندگی کن

امروزت رو خودت بساز 

برای خودت نوشیدنی درست کن  با سرگرمی که دوست داری حالشو ببر

بیرون برو قدم بزن بگو خدایا شکرت که سالمم میتونم برم بیرون 

شکر کشورم جنگ نیست 

شکر نعمت نعمتت افزون کند

ایه قرانی هم داره 

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
واقعا دلم میخواد برم گذشته ای خدااا😭😭😞اصلا از زندگی لذت نمیبرم کاش حداقل خدا درست میکرد همه چیزو ...

دقیقا احساسی رو میگی که من از گذشته دارم.

البته که آینده هم تضمینی نیست

ولی باید دلت خوش باشه به برنامه‌ریزی های بعدیت.

دلخوشی های کوچیک دم دستت و ...

شاید من چون گذشته آسونی نداشتم، دنیا الان برام زیباتره.

در حال زندگی کن امروزت رو خودت بساز  برای خودت نوشیدنی درست کن  با سرگرمی که دوست داری ح ...

نمیتونم قدم بزنم😭 قبلا میتونستم ولی الان دیگه نه😭😭😭رو ویلچرم نمیتونم یکی از چیزایی که دلم میخواد برگردم عقب همینه 😭😭😭😭ببین خدا چیکارم کرده چطور بگم خدایا شکرت سالمم؟!😭