2777
2789

سلام ، من تو ۶ هفته سقط داشتم ، دکتر بهم ۲۰ تا داکسی سایکلین داد و ۲۰ تا مترونیدازول برای جلوگیری از عفونت

به مترونیدازول حساسیت داشتم به جاش ۸ تا آزیترو مایسین نوشت برام ، ۱۴تا داکسی و ۷ تا آزیترو مایسین خوردم ، بعد واسه دندونم مشکل به وجود آمد ، جراحی دندان کردم مجبور شدم بقیه داکسی و آزیترومایسین رو نخورم و آموکسی سیلین ۵۰۰ که دندانپزشکی نوشت رو بخورم واسه عفونت دندان، یعنی من فقط ۶ تا از داکسی و یک دونه آزیترو مایلین نخوردم و آموکسی سیلین شروع کردم چون ترسیدم تمام آنتی بیوتیکها را باهم بخورم بد باشه، یعنی من بعد سقط یک هفته داکسی و آزیترومایسین خوردم و بعد ۱۴ آموکسی سیلین ۵۰۰ خوردم و ۶ تا دیگه هم مونده، سونو هم رفتم گفت بقایا نمونده و مشکلی نداری ولی گقت مایع آزاد خیلی کمی در کلدساک دیده شده ،ولی دکتر سونو گفت مشکلی نداری ولی خودم تو سونو اینو خوندم حالا همش میگم حتما این عفونت هست و خیلی میترسم و همش میگم چون ۶ تا داکسی آخر رو نخوردم این مال اونه ، آیا یک هفته داکسی و آزیترومایسین بعد سقط خوردن کافیه ؟ آیا خود آموکسی سیلین ۵۰۰ هم اگر عفونتی باشه از بین میبره ، ؟ آیا من وسواس شدم؟ خونریزی هم ندارم، تو رو خدا منو از نگرانی در بیارین 

بخند تا دنیا به روت بخنده (: