2777
2789

خانما من مغازه لوازم ارایشی دارم بعد یه شامپو دارم برا موهای خشک این چندسری از من خرید ،بعد آخرین سری که دادم بهش قیمتا تغییر کرده بود ولی من قیمت قبل داشتم همون قیمت قبل دادم 

بعددیشب زنگ زده شامپو میخام چند گفتم ۱۲۳ت ،برگشته میگه چییی  دوباره گفتم برگشته میگه یاابلفضل نخواستم نخواستم، چون همسرم پیشم بود نتونستم بگم من زورت نکردم که من زنگ زدم مگه فلانی بیا ازمن شامپو بخر 

حالا برگشته آخرش میگه برم ببینم بیرون شامپو چند اگه مثلا ۸۰بود همون میام اونو از تومیخرم 

منم تصمیم گرفتم اگه آمد بگم ندارم دیگه نمیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو مناسب موهای خشک و موخوره دار 

و شامپو ضد شوره خوب چی پیشنهاد میدی عزیزم؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من باشم  کلا به فامیل قیمت قبل نمیدم .همین میشه .

کلا بهش نفروش دیگه .

بگو عزیزم از بیرون بخرید.من این شامپو را دیگه نمیارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چندین بار من توی سایت گفتم چون خودم یه زمانی هم مغازه داشتم 

هرگز ابدا با اقوام فک و فامیل داد و ستد نکنید اصلا فروش به اقوام و فک و فامیل تهش ضرر هست و اعصاب خوردی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما اشتباه کردی به همون قیمت قبل دادی بهش کلا فامیل و اشنا همینه کارشون 

بعدم بهش میگفتی اینا قیمتای جدید هست و افزایش قیمت داشته عزیزم دوست داشتی بخر جای دیگه بهتر و قیمت پایین پیدا کردی از همونجا بخر.

من اگه کفن فروشی هم داشته دوراز جونشون میت فامیل هم روی زمین افتاده باشه بهشون نمیفروشم معامله با خودی غمه حتی اگه یه بسته کبریت باشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟