2777
2789

من چند تا اتفاق طوفانی و خیلی تلخ توی زندگیم داشتم که چند وقته متوجه شدم افسردگی حاصل از اونها هنوز همراهمه،با اینکه خیلی سال گذشته. 

پر از هوش و استعداد بودم و نابود شدم.. همه چیز رو رها کردم و فقط به  «زمان حال» چسبیدم تا بتونم دووم بیارم.. 

سالها برای هیچ خواسته ی خودم اصرار نکردم.. چون دیگه نمیخواستم هیچ فشار روحی ای رو تحمل کنم.. اما در عوض برای اطرافیان صد بودم.. 

این چند وقته اوضاع فرق کرده، دوباره به آرزوهای دور و درازم فکر می کنم که می‌شد بهش برسم اما نرسیدم.. 

انگار سرخورده شدم.. 

تاپیک قبلیم در مورد یک نفر در گذشته ام نوشتم، گمونم اگر موقعیت بهتری داشتم اینقدر روبرویی باهاش اذیتم نمی کرد.. 

کاش اصلا منو نشناسه و یادش نباشه، کاش هیچ کس از گذشته، منو یادش نیاد. 

اره ریدم آبم قطه 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه.....ولی بازم شکرخدا چیزی نمیتونم بگم چون خودم این زندگی رو انتخاب کردم الان خداحامی من وبچمه که باوجود فوت شوهرم دستم پیش کسی دراز نیست زندگیم رو باپول یارانه وکمیته پیش میبرم ولی خانوادم پیش همه ادعا میکنن اوناخرجم ومیدن (اینجاتنهاجایی که خیلی عذاب میکشم)

نه.....ولی بازم شکرخدا چیزی نمیتونم بگم چون خودم این زندگی رو انتخاب کردم الان خداحامی من وبچمه که ب ...

خدا بهت توان و قوت بده... خوشبخت و عاقبت بخیر بشید با بچه ات 🌺

مجبور نیستی بپذیری، اگر اذیت میشی بگو کمک نمیکنن، یا لااقل بگو خودم نمیخوام و نمی پذیرم. 

خدا بهت توان و قوت بده... خوشبخت و عاقبت بخیر بشید با بچه ات 🌺 مجبور نیستی بپذیری، اگر اذیت میشی ب ...

چندبار گفتم شده توبدترین شرایط بی پولی قرار گرفتم فهمیدن پول ندارم ولی پشت سرم گفتن دروغ میگه پول داره توقع داره ماپولش بدیم