2777
2789

میگن شکم بند بزن 

اگر بزنم شکمم که بزرگ و سنگین میشه نمیفته؟؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بزن  الانم هواسرد شده  شکمتو گرم نگه میداره

تاثیر داره تو نیفتادن شکم؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دکتر به من گفت بزن دردات هم کمتر میشه

چ مارکی گرفتی چند؟

اره ولی همین ک شکمتو نگه میداره خیلی خوبه  تجربه ای برای بعد زایمان ندارم فعلا  منم بخاط ...

چند خریدی عزیزم

چ مارکی

چ مارکی گرفتی چند؟

هنوز نگرفتم امروز میخوام برم بگیرم..اینو دوستم گرفته خیلی راضیه میگه ۳۵۰گرفته اما توی یک پیجی دیده ۲۶۰ زده

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هنوز نگرفتم امروز میخوام برم بگیرم..اینو دوستم گرفته خیلی راضیه میگه ۳۵۰گرفته اما توی یک پیجی دیده ۲ ...

منم از اینا میخام

اون کمربنداش جدا میشن؟؟

اره ولی همین ک شکمتو نگه میداره خیلی خوبه  تجربه ای برای بعد زایمان ندارم فعلا  منم بخاط ...

من عکس رو‌که میبینم همش احساس میکنم به شکم فشار میاره  دوستم میگه نه نمیاره خیلی خوبه شما که داری استفاده میکنی میشه شماهم بگی واقعا فشار نمیاره؟ 

.من همش امروز و فردا میکنم برای خریدنش،چون حس میکنم فشار میاره به شکم ونکنه خطرناک باشه

من عکس رو‌که میبینم همش احساس میکنم به شکم فشار میاره  دوستم میگه نه نمیاره خیلی خوبه شما که دا ...

برامن دو تکه هست بالای شکم و زیر شکم 

اصلا فشار نمیاره اتفاقا حس میکنم ک بیشتر نگه میداره من یخورده کمردردم داشتم الان بهترم 

برامن دو تکه هست بالای شکم و زیر شکم  اصلا فشار نمیاره اتفاقا حس میکنم ک بیشتر نگه میداره م ...

اره منم چون کمرم درد میکنه دکتر گفت بگیرم