2777
2789

نمیدونه چیکار کنه که پولش بیشتر بشه میگه طلا می‌خوام بخرم ولی من میگم طلا خوب نیس بعدم بابام ببینه میخواد بگه بدهکارم بده بفروشم 

کسی ایده ای داره بیچاره ۵۰ ساله تونسته اینو جمع کنه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بزاره تو حساب یکساله با سودش طلا دست دوم یا قسطی برداره. هم اصل پولش جای امنیه هم بیشتر میشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزاره تو حساب یکساله با سودش طلا دست دوم یا قسطی برداره. هم اصل پولش جای امنیه هم بیشتر میشه

تو حساب یکساله هر ماه چقد میاد رو ۱۰۰ تومنش

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
طلا بخره بهتره البته سهامم میتونه بخره 

سهام چی بخره من میگم زمین بخر سال دیگه دو برابر بشه 

خواهرم پارسال گذاشته بود فکر کنم بانک ایران زمین. هر ۱۰۰ ملیون حدود ۲۲۰۰

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خواهرم پارسال گذاشته بود فکر کنم بانک ایران زمین. هر ۱۰۰ ملیون حدود ۲۲۰۰

چقد کم 

اینطوری بعد یکسال تازه بهش ۲۵ میدن کمه که

نمیدونم نمیشه همینجوری نظر داد اره زمین هم خوبه فقط جایی باشه که آینده داشته باشه

کجا باشه شانس نداره می‌ره مسخره ۱۰ تا صاحب پیدا می‌کنه چجوری میشه فهمید زمین واسه یک نفره ؟

میشه راز موفقیت پول جمع کردنشو بپرسی ب منم یاد بدی؟

بعد ۳۶ سال زندگی ۱۰۰ تومن خیلی بی ارزشه 

از خرجیش خورد و خوراکش لباسش همه چیش زد طفلی

بانک پاسارگاد ماهی ۱۹۰۰

به همون اندازه ۱۰۰ تومنش هم وام‌میدن

قسط هاش هم‌چندساله میتونی پرداخت کنی اصل پولت هم توی بانک داری

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖