sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 عنوان مادرم ۱۰۰میلیون تومن قایمکی از بابام پول جمع کرده 701 بازدید | 34 پست نمیدونه چیکار کنه که پولش بیشتر بشه میگه طلا میخوام بخرم ولی من میگم طلا خوب نیس بعدم بابام ببینه میخواد بگه بدهکارم بده بفروشم کسی ایده ای داره بیچاره ۵۰ ساله تونسته اینو جمع کنه به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 1402/08/12 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8533 بزاره تو حساب یکساله با سودش طلا دست دوم یا قسطی برداره. هم اصل پولش جای امنیه هم بیشتر میشه دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17773 سکه بخره بزارم صندوق امانات بانک یا بده دست کسی مثلا مادر یا خواهر که معتمده براش نگه داره پدرت نفهمه
sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 بزاره تو حساب یکساله با سودش طلا دست دوم یا قسطی برداره. هم اصل پولش جای امنیه هم بیشتر میشه تو حساب یکساله هر ماه چقد میاد رو ۱۰۰ تومنش به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
rozita97 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4431 تو بورس هستن سبدهایی که طلا هست سهمشون, به قیمت همون طلاست و با افزایش قیمت طلا سود هم میکنی امن هم هست چون طلا نمیخری نیاز باشه یه جا نگهشون داری
sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 طلا بخره بهتره البته سهامم میتونه بخره سهام چی بخره من میگم زمین بخر سال دیگه دو برابر بشه به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8533 تو حساب یکساله هر ماه چقد میاد رو ۱۰۰ تومنش خواهرم پارسال گذاشته بود فکر کنم بانک ایران زمین. هر ۱۰۰ ملیون حدود ۲۲۰۰ دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
فگار عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 7261 سهام چی بخره من میگم زمین بخر سال دیگه دو برابر بشه نمیدونم نمیشه همینجوری نظر داداره زمین هم خوبه فقط جایی باشه که آینده داشته باشه
sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 خواهرم پارسال گذاشته بود فکر کنم بانک ایران زمین. هر ۱۰۰ ملیون حدود ۲۲۰۰ چقد کم اینطوری بعد یکسال تازه بهش ۲۵ میدن کمه که به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 نمیدونم نمیشه همینجوری نظر داد اره زمین هم خوبه فقط جایی باشه که آینده داشته باشه کجا باشه شانس نداره میره مسخره ۱۰ تا صاحب پیدا میکنه چجوری میشه فهمید زمین واسه یک نفره ؟ به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
sunmoon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 3338 میشه راز موفقیت پول جمع کردنشو بپرسی ب منم یاد بدی؟ بعد ۳۶ سال زندگی ۱۰۰ تومن خیلی بی ارزشه از خرجیش خورد و خوراکش لباسش همه چیش زد طفلی به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 41987 تو حساب یکساله هر ماه چقد میاد رو ۱۰۰ تومنش بانک پاسارگاد ماهی ۱۹۰۰به همون اندازه ۱۰۰ تومنش هم واممیدنقسط هاش همچندساله میتونی پرداخت کنی اصل پولت هم توی بانک داری در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖