2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علی😐💔

نامزدم

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 
اه من داشتم دنبالت میگشتم @نی_نی_یار_شب   این اقاهرتاپیکی که به خانمامربوطه میرن ونظرچرت وپ ...

عه اون آقا بود؟ من دقت نکرده بودم.... 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

۱ فکر مشکلم ۲ همین حالا خوندم که یکی پیش بینی کرده ۳ نوامبر جنگ جهانی سوم شروع میشه فردا ۳ نوامبره😑

درست یا غلط بودنش مشخص نیس ولی یکم ترسیدم 😐

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

از حرفا و حرکات پدرشوهرم

تاپیکم زدم الان.

واقعا دارم خل میشم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
نظر دادن اشکالی داره؟ ممنون که آزادی بیان داریم

نظردادن عیب نیست تاپیکی که خانم دررابطه باشوهرش زده شمامیاین ونظرچرت وپرت میدین

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!
بچم آسم داره سرما خورده هي سرفه ميكنه بالا مياره ي دخترم فوت شده اقدام كردم باردار نشدم ترس از دست ...

عزیزم استرس هم شده دوای درد اخه؟ اینجور ک خودت اول از پا میفتی.... دلدار باش قوی باش پرو باش مقابل مشکلات،، خدا بزرگه تا اونو داری غم ب دل راه نده

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
عه اون آقا بود؟ من دقت نکرده بودم.... 

اره داشتم توتاپیکادنبالش میگشتم خانمه تاپیک زده موقع....صدام زیاده اقانوشته بود

ولم صداتوبیارپایین توهمه تاپیکااینجوری بودش ونظرچرت وپرت میداد

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!