2777
2789

ترو خدا بگین چیکار کنم امشب انقدر دلم گرفته که حد نداره برا اینکه بتونم باکسی حرف بزنم دوباره عضو نی نی سایت شدم چه پیشنهادی دارین ؟میشه یه جوری تو عمل انجام شده قرارش داد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تو عمل انجام شده بزاری مطمین باش داستان میشه بینتون باید اونم بخواد وگرنه همه چی گردن خودت میوفته 

من یه همکاری داشتم ده ساله ازدواج کرده بودن شوهرش هنوز بچه نمیخواست دوستمم اوکی بود اینکه فکر کنی مشکل داشتن مثلا اینجوری میگفتن نبودا واقعا نمیخواست پیگیر نشدم چرا 

ولی اگه یه طرف نخواد اپن یکی بخواد داستان میشه بعدش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بگو‌ معاینه رفتم گفته واژن خشک شده ، باید منی بیرون نریزه.‌ بعدش هم الکی بگو قرص ضد بارداری میخورم و قرص رو نخور.  یا بگو منم رضایت به رابطه نمیدم.  تمام.

بالاخره توام الان نیاز روحی به بچه داری ، نه بعدا

اره خب رابطه بدون جلوگیری داشته باشین وبهش بگی قرص میخوری چندبارتکرارکن بالاخره باردارمیشی

اخه قرص ضد بارداری نمیده داروخانه خودش چند بار رفته بگیره پیدا نکرده برا همین خودش جلوگیری می‌کنه 😭

بگو‌ معاینه رفتم گفته واژن خشک شده ، باید منی بیرون نریزه.‌ بعدش هم الکی بگو قرص ضد بارداری میخورم و ...

منم همینو میگم میگم الان من عصابشو دارم علاقه دارم دکتر و آزمایش هم رفتم مشکلی ندارم برا بارداری