2777
2789
عنوان

شیردهی

52 بازدید | 6 پست

سلام من پسرم یازده ماهشه قبلا رفلاکس پنهان داشت باید حتما خوابش می کردم که شیر بخوره الان خداروشکر شیر خودمو می خوره اما دیگه مثل قبل سینه هام سنگین نمیشه دلیلش چی می تونه این که چون ماشاالله دیگه می خوره و قدرت مکشش بیشتر شده یا اینکه من شیرم کمه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید مامانای با تجربه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زیاد میخوره منم اینجوری بودم

جدا اینکه شبا خیلی بيدار میشه دلیلش چی می تونه باشه به خاطر دندونه؟ چون حتی وقتایی که شامم می خوره شیرم خورده ولی بازم هر دو ساعت بیدار میشه و کلافه هست منم هر بار دوباره بهش شیر میدم

شیر شبشو قط کن بعد 6 ماهگی باید شیر شبو قطع کنی آخر شب غذا بده بهش  

چطوری؟ غذا قبل خواب بهش میدم ولی همش بیدار میشه وقتی می خوام بزنم پشت کمرش سر جاش بذارم گریه می کنه تا بهش شیر ندم آروم نمیشه

چطوری؟ غذا قبل خواب بهش میدم ولی همش بیدار میشه وقتی می خوام بزنم پشت کمرش سر جاش بذارم گریه می کنه ...

خوب از سر عادته که شیر میخوره یکی دو شب باید گریشو تحمل کنی و شیر شبشو قط کنی کم کم قطع کن یهو قط نکن و اینکه مثلا بیدار شد شیر خواست بهش آب بده شیر شب دندوناشم خراب میکنه