2777
2789

دوستان من چند وقتیه که حس میکنم خانواده شوهرم دوست ندارن من برم و بیام .مثلا همه هرروز خونه مادربزرگ همسرم جمع میشن و هردیقه دور هم هستن ولی من خودم دوست ندارم زیاد برم اونجا چون همه کارمند هستند و میگم شاید بخوان استراحت کنن ولی خواهرشوهر و مادر شوهرم همش اونجا هستن من فقط آخر هفته ها میرم خونه مادربزرگ همسر......هستید بقیشو بگم؟

با اجازه اسی یکی مونده به پست اخرمو گزارش بزنید مرسی 

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی یکی مونده به پست اخرمو گزارش بزنید مرسی 

من برات گزارش زدم لطفا شمام‌تاپیک اخر منو گزارش بزنید ممنون میشم🌹

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

دیشب متن خواستم برم اونجا قبلش با خواهرشوهر بازار بودم گفت میرم خونه مامان بزرگ تو چی میخوای بری خونتون؟گفتم ن منم میخواستم برم اونجا تا ۹و۱۰ شب .یهو دیدم قیافش رفت تو هم امروز هم رفتیم بیرون باهمسرم و خواهرشوهرم گفت منو برسونید خونه مامان بزرگ ولی در خونه نه بزارید سر خیابونو خودم میرم.بااینک میدونست منم میخوام برم اونجا شام همیشه آخر هفته ها مارو دعوت میکنن.دیدم هیچی نگفت و پیاده شد رفت.من ک رفتم داخل اصلا تحویلم نگرفت ن خودش ن مادر شوهرم

به نظرم نیازی نیست عروس های خانواده همیشه و همه جا حضور داشته باشن عزیزم

هفته ای یکبار هم اگه برید خونه مادر بزرگ همسر زیاده 

چون هفته ای یکبار حضور در خونه مادر همسر کافیه 

ماهی یکبار هم خونه مادربزرگ رفتن اکیه

دیشب متن خواستم برم اونجا قبلش با خواهرشوهر بازار بودم گفت میرم خونه مامان بزرگ تو چی میخوای بری خون ...

میری اونجا مثل مهمون میشینی و انتظار پذيرايي داری؟شاید راحت نیستند و‌نمی تونند حرف بزنند مادر دختری حرف دارن اسی زیاد میری😂😂😂

میری اونجا مثل مهمون میشینی و انتظار پذيرايي داری؟شاید راحت نیستند و‌نمی تونند حرف بزنند مادر دختری ...

مثل مهمون ن من بیشتر از خودشون کار میکنم اونجا کلا اخلاقم اینه ک عادت ندارم بشینم کمکشون میکنم