دوستان من چند وقتیه که حس میکنم خانواده شوهرم دوست ندارن من برم و بیام .مثلا همه هرروز خونه مادربزرگ همسرم جمع میشن و هردیقه دور هم هستن ولی من خودم دوست ندارم زیاد برم اونجا چون همه کارمند هستند و میگم شاید بخوان استراحت کنن ولی خواهرشوهر و مادر شوهرم همش اونجا هستن من فقط آخر هفته ها میرم خونه مادربزرگ همسر......هستید بقیشو بگم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیشب متن خواستم برم اونجا قبلش با خواهرشوهر بازار بودم گفت میرم خونه مامان بزرگ تو چی میخوای بری خونتون؟گفتم ن منم میخواستم برم اونجا تا ۹و۱۰ شب .یهو دیدم قیافش رفت تو هم امروز هم رفتیم بیرون باهمسرم و خواهرشوهرم گفت منو برسونید خونه مامان بزرگ ولی در خونه نه بزارید سر خیابونو خودم میرم.بااینک میدونست منم میخوام برم اونجا شام همیشه آخر هفته ها مارو دعوت میکنن.دیدم هیچی نگفت و پیاده شد رفت.من ک رفتم داخل اصلا تحویلم نگرفت ن خودش ن مادر شوهرم