یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام .من اراک پیش دکتر غرقابی ماموپلاستی کردم تورو خدا خودتونو زیر دستش نندازید نیاز به اصلاح داره سینه ام .پیش هر دکتری میرم میگن اخه ای چه فوق تخصصیه که این بلا رو سر شما اورده.
سلام عزیزدلم خیلی ممنون ک تجربتو به اشتراک گزاشتی میشه لطف کنی یک جراح خوب برای لیفت ابرو درشهراراک ...
دکترفرنود غرقابی رو دستش نیست هم جراحیای بزرگش مثل مامو و ابدومینوپلاستی ورینوپلاستی یاهمون عمل بینی و پروتزش عالیه هم فیس لیفت و لیفت ابروش.دستش خیلی سبکه خیلی هم منصفه
میشه قسم بخورین تاباور کنم بخدا بزور پولمو جمع کردم
ببین خودت برو پیششون ویزیت ببین چی بهت میگه .به حرف من و این و اون نکن.خودت ببینی مطمئنم اعتمادت جلب میشه.چون حرفاشون صادقانه هست و برخلاف خیلیا زبون بازی و دروغ ندارن.یعنی ب زبون ساده اصلا پولکی نیستن و بخاطر پول کارنمیکنن.من نمونه کاراشون و هم تو پیجشون هم پیش خودشون دیدم.عالی بودن