2777
2789

برا عمل بینی میخوام.کسی تا حالا پبش دکتر فرنود غرقابی رفته برا عمل؟؟؟ یا کدومش خیلی بهتره برا طبیعی دراوردن؟؟؟ لطفا تجربتونو بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پیشش انجام دادی؟؟؟ میدونی قیمتش چنده ؟؟

دوستم پرسیده بود پارسال گفته بودن بیست ت 

ولی آمریکا هست میاد و می‌ره 

باید بپرسی که هستن یا نه 

مطبش نزدیک مسجد حاج آقا صابر هست 

کاربری سوم، دچار بیماریِ خود تعلیقی!

سلام .من اراک پیش دکتر غرقابی ماموپلاستی کردم تورو خدا خودتونو زیر دستش نندازید نیاز به اصلاح داره سینه ام .پیش هر دکتری میرم میگن اخه ای چه فوق تخصصیه که این بلا رو سر شما اورده.

سلام .من اراک پیش دکتر غرقابی ماموپلاستی کردم تورو خدا خودتونو زیر دستش نندازید نیاز به اصلاح داره س ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنون ک تجربتو به اشتراک گزاشتی میشه لطف کنی یک جراح خوب برای لیفت ابرو درشهراراک معرفی کنی من راهم دوره ممنون میشم این لطفو کنی

سلام عزیزدلم خیلی ممنون ک تجربتو به اشتراک گزاشتی میشه لطف کنی یک جراح خوب برای لیفت ابرو درشهراراک ...

دکترفرنود غرقابی رو دستش نیست هم جراحیای بزرگش مثل مامو و ابدومینوپلاستی ورینوپلاستی یاهمون عمل بینی و  پروتزش عالیه هم فیس لیفت و لیفت ابروش.دستش خیلی سبکه خیلی هم منصفه 

سلام .من اراک پیش دکتر غرقابی ماموپلاستی کردم تورو خدا خودتونو زیر دستش نندازید نیاز به اصلاح داره س ...

تو اگه واقعا جراحی کرده بودی و داری راست میگی پیش بقیه دکترانمیرفتی.پیش هر دکتری جراحی کردی میرفتی تابرات اصلاح کنه.

میشه قسم بخورین تاباور کنم بخدا بزور پولمو جمع کردم

ببین خودت برو پیششون ویزیت ببین چی بهت میگه .به حرف من و این و اون نکن.خودت ببینی مطمئنم اعتمادت جلب میشه.چون حرفاشون صادقانه هست و برخلاف خیلیا زبون بازی و دروغ ندارن.یعنی ب زبون ساده اصلا پولکی نیستن و بخاطر پول کارنمیکنن.من نمونه کاراشون و هم تو پیجشون هم پیش خودشون دیدم.عالی بودن