2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهش گفتم ضرر نداره گفت نه نمی‌دونم چیکار کنم اون داروهای دیگه چی آزیترو و کیدی گریپ؟

ازیترو طوری نیس بشرطی ک دوزش ۱۰۰ باشه

کیدی گریپم طوری نیس

ولی دیفن خیلی سنگینه متخصص های اطفالم دیگه تجویز نمیکنن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خیلی بهش گفتم ضرر نداره گفت نه نمی‌دونم چیکار کنم اون داروهای دیگه چی آزیترو و کیدی گریپ؟

ن عزیزم هیچکدوم مضر نیست 

من پسرم ۷ ماهشه تا الان چندبار مریض شده و هربار همین داروهارو دادم بهش هیچ مشکلی نداره

فکر کردم گفتی هر دفعه سه سی سی وگرنه روزی ک اوکیه

و یار خوب تمام ماجراست..💔
ازیترو طوری نیس بشرطی ک دوزش ۱۰۰ باشه کیدی گریپم طوری نیس ولی دیفن خیلی سنگینه متخصص های اطفالم دی ...

آره صد هست دیفن هم ساده هست دیفن کامپاند نیست ولی بازم بعضی جاها خوندم برای شش ماه خوب نیست 

از دکترش مطمئنی؟

داروهایین ک خب زیر نظر دکتر باید مصرف بشن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
از دکترش مطمئنی؟ داروهایین ک خب زیر نظر دکتر باید مصرف بشن

بنظر که دکتر خوبی هست تا حالا بردمش خوب بوده اینم خودش نوشت چندبارم پرسیدم گفت ضرر نداره چندروزی بهش بده تا خوب بشه

بنظر که دکتر خوبی هست تا حالا بردمش خوب بوده اینم خودش نوشت چندبارم پرسیدم گفت ضرر نداره چندروزی بهش ...

خب بده دیگ..

منظورم اینه با تجربه باشه و تو بیمارستان یا حالا مطب خوبی باشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

دیفن برای رفع گلودرد احتمالی خوبه،حداقل یک روز بده،ازیترو هم انتی بیوتیکه حتما عفونت داره،البته خیلی هم مؤثره و عوارش از اموکسی کلاو کمتره