2777
2789
عنوان

مسکن ملی. قم

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 31 پست
آره عزیز منم هستم. منم ۱۶۰واریزی دارم

منم 160زدم. زوتر پول واریز کنیم امتیازمون میاد پایین تر تحویل واحد خیلی ب صرفه هست میگن

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. من سمندیس هستم. این سری زود پول واریز کردم. حدود ۳۰۰تا رتبه ام بهتر شد

من تعاونی سپاه هستم اره ماه هم 60تا اومدیم جلو تر 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

دوستان تا چه مبلغی باید واریز کنیم ؟ ماهم ۱۶۰ واریز داشتیم ولی دوما پیش بود الان باز پیامکش اومده واریز کنیم اگر هر دوماه یکبار پیامک واریز بیاد نمیتونیم واریز کنیم راسته میگن باید ۸۰۰ واریزی داشته باشیم ؟ ۵۵۰ هم وام هست تازه تا اون موقع به قیمت روز حساب میشه؟

دوستان تا چه مبلغی باید واریز کنیم ؟ ماهم ۱۶۰ واریز داشتیم ولی دوما پیش بود الان باز پیامکش اومده وا ...

سلام

ببخشید من الان پیامتون رو دیدم. به حرف هیچکس گوش ندین. این قیمتا فقط حدس و گمانه. 550میلیون وام مسکنه. بجز اون قیمت تمام شده بر حسب متراژ واحد و مشاعات میشه قیمت. قراره فعلا هر سه ماه یکبار 40میلیون واریز باشه. وام همین الانم داره کم کم به پروژه تزریق میشه. ان شاء الله هروقت کار ساخت تموم شد باید برای کارای بانکی بریم. اونم بازپرداختش اگر اشتباه نکنم 17ساله اس. دوسال اول ماهی 5میلیون و خرده ای. بعد از دو سال هم اقساط پلکانی میره بالا

سلام عزیزم  شما کدوم شهر اراک مسکن ملی دارید مهاجران یا امیر کبیر؟ برای ما امیر کبیر هست  ...

سلام ما مهاجران 

والا یادم نیست شوهرم همه کاراشو کرده الان منتظر پیامک واریز هستیم فعلن ک خبری نشده

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺