2777
2789
عنوان

ویروس بچه ها

119 بازدید | 17 پست

مامانا پسرم از این ویروسا گرفته همش بی حاله زیاد چیزی نمیخوره تن تنم میخاد بخابه سرفه هم گه گاهی داره بردم دکتر امپول اینا زد شربت داد اوردم ولی بعضی اوقات بیحال میشه همش خوابش میاد چیکار کنم چیزیم نمیخوره 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
پسر منم از چهارشنبه اینطوریه بعلاوه تب شدید. همش می‌خوابه 😔

اره دقیقا پسر منم تبش قط وصل میشه لامصب اون شربت بروفنم میدم اونم بدتر خواب اوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا پسر منم تبش قط وصل میشه لامصب اون شربت بروفنم میدم اونم بدتر خواب اوره

منم بروفن میدم. خیلی نگران میشم بارها شب تا صبح میپرم از خواب تبشو چک میکنم. بشدت کم اشتها و بی‌حاله.هر از چند ساعت یکی دو تا سرفه میکنه. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نیم ساعت پیش از دکتر برگشتیم دخترمو تواین هفته سه بار بردم دکتر 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
منم بروفن میدم. خیلی نگران میشم بارها شب تا صبح میپرم از خواب تبشو چک میکنم. بشدت کم اشتها و بی‌حاله ...

حتما ببرش دکتر انفولانزا گرفته خطرناکه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
منم بروفن میدم. خیلی نگران میشم بارها شب تا صبح میپرم از خواب تبشو چک میکنم. بشدت کم اشتها و بی‌حاله ...

اره پسر منم اصلا اشتها نداره 

هیچی نمیخورن ادم میترسه بروفنم شکم خالی بده 

اخی علائمش چیه ؟؟

سرفه .استخوان درد بعضی بچه ها اسهال استفراغ بعضی ها هم فقط تب و لرز 

منم 😢 لعنت به مدرسه '''کاش میشد غیر حضوری بشه

حرفت حق ازاول مدرسه تا الان همش دوا دکتری میدیم