2777
2789

بچه ها من شیش ساله عروسشونم و حالم ازشون بهم میخوره...همیشه دنبال ناراحت کردن من هستن 

فردا عقد برادرشوهرمه رفتن کت شلوار خریدن بعد گیر دادن ک شوهر من بپوشه...شوهرمم ذوق کرد پوشید بعد این دوتا خواهر گیر دادن که دوباره داماد شو براش دست زدن پشت سر هم گفتن داماد شو زن دوم بگیر و میخندیدن...بعدش میخاست شلوار بپوشه خواهر کثافط بی حیاش گفت نرو اتاق جلو ما شلوارتو دربیار 

منم گفتم کاری نکنید  جیغ بکشم و دادو فریاد کنم 

به شوخی گفتم اونام گفتن شوخی میکنیم بعدش لال شدن...الان نیم ساعته تپش قلب دارم فک کردن باهم جمع بشن میتونن منو مظلوم گیر بیارن 

حتی داداشه هم همش میگفت داماد شو دوباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا بجات باشم هیچییی نمیگم

فقط مهرمو میزارم اجرا حساب کار دستشون بیادد

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️