2777
2789
عنوان

كنار همسرم خيلي احساس تنهايي دارم

163 بازدید | 8 پست

ب نظرتون بهش بگم يا نه؟ 

همش احساس خلا دارم كنارش 

حتي ميريم بيرون بهم خوش نميگذره 

مطمئنم اونم همچين حسي داره 

ولي من خيلي دارم اسيب ميبينم 

نميدونم چطور اين خلا و تنهايي رو برا خودم جبران كنم 

اصلا چجوري اين حسو بهش بگم كه بهم نگه تووداري غر ميزني 

اخه همه حرفامو غر ميشنوه اصلا ي درصد فكر نميكنه خوب من حتما يً كمبودي دارم ك دارم ب زبون ميارم 

واقعا دلم گرفته😞 

همشون همینن شوهر من علاوه بر اینا سگ هارم هست بی شرف حالم ازش بهم میخوره

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی

وقتی میاد خونه لال مونی میگیره

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

محبت نداره؟ دوسش نداری!؟ قبل عروسیتون چجوری بودید باهم؟  دوست بودید یا سنتی؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
محبت نداره؟ دوسش نداری!؟ قبل عروسیتون چجوری بودید باهم؟  دوست بودید یا سنتی؟

محبت داره دوسش دارم ولي همه وقتش با رفيقشه 

البته اين ك تزش خجانت ديدم هم بي تاثير نيست واقعا احساس بدي دارم كنارش حالا هر چقدر هم كه بخواد خوب باشه من حالم خوب نميشه

محبت داره دوسش دارم ولي همه وقتش با رفيقشه  البته اين ك تزش خجانت ديدم هم بي تاثير نيست واقعا ...

خانمی با مشاورهای همکده صحبت کردی ؟ 

منم شرایطم مثل شماست... خیانتی که همسرم کرده اصلا یک ثانیه هم از ذهنم بیرون نمیره. هر چی محبت میکنه باز حالم خوب نیست...من مطمئنم هنوزم داره خیانت میکنه ... هر چی میخوام بیخیالش باشم باز میبینم حالم خوب نیست... 

من یه دعای حرز امام جواد برای خودم از یه جای معتبر سفارش دادم، گفتن ۴ هفته طول میکشه، خیلیا میگن معجزه میکنه و واقعا به ائمه اعتقاد دارم . گفتم دعارو به صورت گردنبند برام درست کنن. حالا منتظرم برسه بلکه حداقل یکم آروم بشم .... من دنبال آرامش از دست رفتم هستم ... من و شما چه گناهی کردیم به خاطر همسرهای نالایق و خیانت کارمون آرامشمونو از دست بدیم؟ خدا بهمون دو تا بچه ی سالم داده، شبانه روز داریم مادری میکنیم ، بعد یه همچین غصه ی مزخرفی بیاد تو دلمون.... اصلا انصافه به خاطر همچین آدمایی دلمون هزار تیکه بشه؟؟؟؟ خدایا بهمون آرامش بده .... صبر بده .... خدایا انقدر مارو قوی کن که اصلا برامون مهم نباشه و همسرمون ترس از دست داشتن مارو داشته باشه .... 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻

من ۸ساله دارم میگم بزار برم باشگاه نمیزاره

دلیلم نداره ها فقط مرض داره

تو رو خدا دعا کنید راضی بشه برم رشته مورد علاقه ورزشیم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود