2777
2789
عنوان

حقوق معلما

219 بازدید | 14 پست

چقدر بچه ها،حقوق معلم ابتدایی با اون یکی مقطع ها فرق داره؟

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

آره فرق داره

ابتدایی واقعا کمه ضمن اینکه کارشونم سخت تره

همسایه ما میگفت سه ونیم حقوقمه معلم ابتدایی بود... 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فرق داره ابتدایی واقعا کمه ضمن اینکه کارشونم سخت تره همسایه ما میگفت سه ونیم حقوقمه معلم ابتدا ...

نه بابا دریافتی ۲ سال پیش فامیلمون ۶ونیم بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره فرق داره ابتدایی واقعا کمه ضمن اینکه کارشونم سخت تره همسایه ما میگفت سه ونیم حقوقمه معلم ابتدا ...

نه دیگه اینقدر کم نمیشه الان برا دوران دانشجویی ۴تومن میدن بعد خدمت که دیگه زیاد میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه دیگه اینقدر کم نمیشه الان برا دوران دانشجویی ۴تومن میدن بعد خدمت که دیگه زیاد میشه

والا منم اطلاعی ندارم ولی سال 1401یک اینو به مادرم گفت البته معلم از طریق تبصره ۲۸بود شاید به خاطر اینه ولی مطمئنم راست میگفت

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

احتمالا ۳ تومن واسه غیرانتفاعی هستش. 

احتمالا اوایل نزدیک ۸ یا ۹ تومن باشه.

راستی می دونین حقوق هئیت علمی دانشگاه فرهنگیان چقدره؟ نسبت به دانشگاههای دولتی دیگه چقدر پایینه؟

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

نه بابا دریافتی ۲ سال پیش فامیلمون ۶ونیم بود

نمیدونم از طریق تبصربه ۲۸معلم شد شاید به خاطر اینه

البته اینم بگم که سال ۱۴٠۱ اینو گفت

فرقی نداره بستگی به سابقه و رتبه بندیشون داره .شوهر من با ۷ سال سابقه و رتبه بندی ۳  حکمس ۱۳ می ...

پس اون سه تومن کجا میره

ایتداییا حدود ۴۰۰-۵۰۰ از دبیری بیشتر میگیره، اما الان رتبه‌بندی‌ایم و ممکنه رزومه دبیر از اموزگار بهتر باشه من بیشتر بگیرم فرق میکنه 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

ایتداییا حدود ۴۰۰-۵۰۰ از دبیری بیشتر میگیره، اما الان رتبه‌بندی‌ایم و ممکنه رزومه دبیر از اموزگار به ...

خب ابتداییا چندمیگیرن

خب ابتداییا چندمیگیرن

من کاده۲۸رو نمیدونم ولی بچه ها فارغ التحصیل فرهنگیان اگه رزومه‌ی خوبی داشته باشن، با نمره بالا فازغ التحصیل بشن چون ۴سال دانشگاهم سابقمونه حدود ۸-۹تومن سال اول بعد کم‌کم زیاد میشه، ولی هستن که نمره های افتضاح فارغ شدن و الان حقوقشون ۶تومنه. بازم بسته به منطقه خدمت و سابقه و نوع رتبه بندی اموزش پرورشه

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

من کاده۲۸رو نمیدونم ولی بچه ها فارغ التحصیل فرهنگیان اگه رزومه‌ی خوبی داشته باشن، با نمره بالا فازغ ...

ممنونم🌹