2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما

شاغل 

تمام کارهای خونه صفر تا صد با منه

ولی بابت خرجهای شخصیم پول نمیده

میگه حقوق من برای هزینه های منزل و قسط و وام و ...

حقوق خودت واسه خودت

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
دندونپزشکی که خرج ماهانه محسوب نمیشه در سال شاید یکی دوبار بری دیگه

مایی ک ارتودنسی داریم ماهانه میریم 🚶💔😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
نیبت ب درآمدمون اینقدر خرج دارم  به هر حال خودمم شاغلم و شیک میگردم و ب خودم میرسم مخصوصا ب پو ...

من شاغلم حقوقم هم ازت بیشتره 

منم خیلی ب خودم میرسم ولی برعکس شما 10 تومن پس انداز میکنم   

خب بگو دقیقا خرجای ماهانه میکنی چیه؟ دندان پزشکی خب سالی یباره

همه این کارهایی که شما میکنی منم میکنم فقط من شاغل نیستم و ماهیانه هیچی از شوهرم نمیگیرم

اکر یه وقتی یه خرجی پیش بیاد بهش میگم و به همون اندازه که نیاز دارم برام کارت به کارت میکنه 

این را گفتم که خانم هایی که ماهیانه میلیونی خرج بریز بپاش هاشون میکنن قدر دان شرایط و موقعیتشون باشن و اینقدر بهانه گیر نباشن که این پولها کم هست و اخر ماه کم میارم و...

نه منظورم اینه جزو روتین زندگی نیس نهایتن یه‌مدتی در گیرشی بعدم تموم میشه

دیگ ۲ یا ۴ سال مدت نیست . از روتین هم فرا تره 🫠(ازش خسته شدم 😂)  

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
کامپوزیت میکردی خب

چندجا رفتم مشاوره . مشکلم زیاد نبود و دندونای خودم بلند و سفیدن . یکی گف کامپوزیت کن ، ولی سه تا دکتر دیگه گفتم ارتو چون اسیب کمتری نسبت به کامپوزیت میزنع . ودر نهایت فک م شکل مناسبش میگیره .