2777
2789

صندلی ها غذاخوری ام رنگشون روشنه اگه بخوام روزانه استفاده کنم خیلی کثیف میشه میخواستم کاور ژله ای بدوزم براشون شوهرم میگه نمیشه روش نشست کسی استفاده کرده نظربده 

ما داریم واقعا خوبه . فقط جنس خوب بدوز پاره نشه

ما که خیلی راضی هستیم . ی بار خواهرم پارچ رو چپ کرد میز . اگه روکش پلاستیکی نبود فوماش خراب میشد

فقط یکم سر و صدا داره که عادت میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم ک موافق کاور کردن وسایل نیستیم حداقل تا وقتی بچه نداریم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
راستش منم از کاور واسه مبل و صندلی خوشم نمیاد. بالفرض که کثیف بشه، وسیله ی خونه ست دیگه.

خوب تمیز کردنش سخته والاه اینقدرهم پوادار نیستم یکی دوسال بعد عوضشون کنیم تازه ایناروهم تازه روکششون عوض کردیم ۵تومن شد اونم بعد ۸سال .رنگ روشن گرفتم یکم رنگ خونه باز بشه 

من و شوهرم ک موافق کاور کردن وسایل نیستیم حداقل تا وقتی بچه نداریم

منم هیچ وسیله ای کاور نگردم ولی صندلی غذاخوری فرق میکنه میبنی اب ریخت غذا ریخت نمیشه که تند تند هم بشوری 

منم هیچ وسیله ای کاور نگردم ولی صندلی غذاخوری فرق میکنه میبنی اب ریخت غذا ریخت نمیشه که تند تند هم ب ...

خوب نیست به نظرم عرق میکنی بعدم مثلا شلوارک پاته نشستی پات میچسبه بهش.صدا هم میدن

کاور پارچه ای بدوز  نهایت همون تیکه نشیمن رو از زیر از این زیراندازای ضداب اندازش ببر بنداز

همتای مامانم بودم❤

نما داره ولی ت تابستون نیم ساعت بشینی روشون عرق میکنی و تکون بخوری صدا میده

اخه غذخوردن که زیاد طول نمیکشه همون نیم ساعت تموم میشه .تابستونها معمولا طبقه زیر زمین که خنکتره غذامیخوریم اونم رو زمین که خیلی راحتترهم هست 

منم هیچ وسیله ای کاور نگردم ولی صندلی غذاخوری فرق میکنه میبنی اب ریخت غذا ریخت نمیشه که تند تند هم ب ...

رو صندلی ک خودت میشینی نمیریزه

ولس روی میز از این کاورا ک میچسبن بگیر خیلی خوبه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من به هیچ وجه از کاور خوشم نمیاد

ی بار اکسپلور اتفاقی کاور مبل و صندلی دیدم پارچه ای بودن و ی جوری فیکس و قشنگ دوخته شده بودن دقیقا همرنگ و مثل پارچه مبل ، ک اصلا مشخص نمیشه اینا کاورن 

راستش منم از کاور واسه مبل و صندلی خوشم نمیاد. بالفرض که کثیف بشه، وسیله ی خونه ست دیگه.

منم همین نظرو داشتم اما الان که مبلای رنگ روشنم کثیف شدن حالم ازشون بهم میخوره حتی شستشو دادم بازم نو نشد 

دلم میخواد رویه کوبی کنم پولش نیست

لعنت به این گرونی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم