2777
2789
عنوان

مامانم بی شرف نیست پس چیه؟

807 بازدید | 36 پست

سر یه شوخی مسخره تقریبا یه سال پیش

داداش که بغل دستم نشسته بودو با دست کشیدم عقب این افتاد رو یکی از ارنجاش

یه دیقه تصور کنید خداشاهده دستش حتی خراشم برنداشت چون رو فرش نرم افتاد

بعد این زن بی صفت شروع کرد خودزنی😐😐 جدی خودزنیا 

نشتس گریه کرد اشک داداشمم در اورد به بابام که سرکار بود با گریه جیغ میزد پشت تلفن دخترت وحشیه😐😐😐 

منم کلا موقعیتای اینجوری واکنش نشون نمیدم یعنی حتی اگه با کلامشم منو خانوادمو پودر کنه فقط نگاه میکنم خداشاهده

بعد این هفته داشتم داداشمو انگولک میکردم برگشت با مشت کوبید تو دهنم...

چون زیاد میشه ادامشو پست بعد میگم ممکنه نخونید🙏

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

داداشت چندسالشه؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد داشتیم بابا راه مینداختیم از اولش بابام تو هیچ زمینه از دعواهامون دخالت نمیکرد یعنی حتی رفتارشو با هیچ کدوممون تغییر نمیداد

منم رفتم دستشویی لبم ترکید خون میومد رفتم دسشویی به خدا گریه کردم درد نداشتا چون لبم سر شده بود از مامانم بغض کردم 

اخه خدایا وقتی میبینی یکی اینجوریه چرا دوتا دوتا بچه میده؟

وقتی از دستشویی اومدم بیرون داداشم گفت از قصد نزدم

همین حتی معذرت خواهیم نکرد درصوریت که سر قضیه پارسال به خدا پامانم یه کاری کرد من معذرت خواهی کنم

بعد به مامانم میگم هیچی نمیخوای بگی میگه گفته از قصد نکردم یعنی بببخشیده دیگه😐

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️