2777
2789

خانوم وآقا هر دو بالای 35هستن .

خانوم  باهوش و تحصیلکرده  نکته بین و حساس و یه مقدار تند .

آقا دیپلم .نامه های اداری میخواد بنویسه چون خوب نمیتونه بنویسه خانوم بره باهاش .تو خوندن متن برخی کلمات رو غلط بخونه .انگلیسیش و کامپیوتر  هم صفر .

درآمد هم هر روز بره سر کار حتی جمعه ها حدود 16 خونه 100متری دو سه سال ساخت و یه ماشین تقریبا نو ایرانی .

اما اخلاقیات مهارت گفتگو و حل مسئله نداره وقتی خیلی عصبی بشه قصد پرت کردن خودش رو از طبقه بالا داره .اهل سورپرایز نیست .یه مقدار انگار به فکر آینده نیست .مثلا برای ازاد کردن رهن خونه زودتر وام جور کنه .البته خب چون وام داره میگه سنگین میشه ولی خب تا سال میتونه باسد از الان به فکر باشه 

اما خوبی ها .اهل نماز روزه .اگه خانوم غر نزنه بسیار با محبت و با ادب .تو کار خونه کمک بکنه .اهل احترام .کل مالش رو حاضر باشه بده به خانومه .اهل دود و دم و رفیق بازی نباشه .خسیس و حسود نباشه آروم باشه فقط برخی اوقات که خیلی اعصابش به هم بریزه اونطور کنه دهن بین و وابسته هم نباشه .بددهن و دست بزن هم نداشته باشه .

خوش قلب .صادق .رازدار .چشم پاک .و...

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونس طلاق بگیره....گل بی عیب خداس....ولی این مردهیچیش نیست عیباس دیده نمیشه ریزن

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

ببین با سوادشو اینا کاری ندارم میتونه اینارو آپدیت کنه

ولی میخواد خودشو پرت کنه پایین؟؟ چه رفتار نابالغانه‌ای!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

سلام عزیزم خب دلیل اصلی هر دو برای طلاق چیه اینایی که گفتی یه سری اختلاف هاست که اکثرا دارن کم و بیش ولی اینکه میگی مرد میخوات خودش از  بالا پرت کنه پایین باید درمان و ریشه یابی بشه حتما 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

[QUOTE=316063320]سلام عزیزم خب دلیل اصلی هر دو برای طلاق چیه اینایی که گفتی یه سری اختلاف هاست که اکثرا دارن کم و بیش[/QUOT

خانوم از سطح سواد .و نوع کارش که فنیه و خب رشد خاصی نداره .اینکه خوش فکر نیست برای حل مسائل زیاد اهل گفتگو نیست البته اهل مشورت هست ولی زیاد اهل برنامه ریزی نیست.اینکه خیلی عصبی بشه .... .

نه حق نیست 

خانمه جوگیر شده فکر کرده بعد طلاق براش فرش قرمز پهن کردن بره زن وزیر بشه 

فکر نکن بیسوادم فوق لیسانس دارم هجده سال هم سابقه کار دارم اما بهت میگم این ادم مثلا انگلیسیش فول بود درحد کارگزینی هم اشراف داشت به نامه نگاری اداری اما خائن و بیشرف و پست و بداخلاق بود این خانم راصی بود؟

با صدتا کاربری اینو توسایت گفتی ماهم همین حرفا رو بهت زدیم اما....

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بذاااررو چشات

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
نه حق نیست  خانمه جوگیر شده فکر کرده بعد طلاق براش فرش قرمز پهن کردن بره زن وزیر بشه  فک ...

خ منطقی هستی

میشه درخواستم قبول کنی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

اي بابا 

ديگه سن تون هم بالا رفت هنوز همون فكراي چند سال قبل رو داري؟

قبلا از همسرت خوبي بيشتر ميگفتي

الان ميگي توي دعوا ميخاد خودشو بندازه پايين اين اخلاقش خوب نيست

راستي دهمين كاربريت مبارك 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه حق نیست  خانمه جوگیر شده فکر کرده بعد طلاق براش فرش قرمز پهن کردن بره زن وزیر بشه  فک ...

پس درست حدس زدم خودشه اخرين بار ك بهش گفتم انقد تاپيك نزن ي تصميم درست بگير دو سال قبل بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

پس درست حدس زدم خودشه اخرين بار ك بهش گفتم انقد تاپيك نزن ي تصميم درست بگير دو سال قبل بود

همون کاربر بیلمرم و کاملیاب هست؟

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست