2777
2789

سلااام🖐🏻

من خودم همیشه لاک میزنم دو س باری کاشت انجام دادم ناخونام نازک شد الان دو هفته ای ی بار لاک میزنم دو هفته میمونه پاک میکنم ی جور دیگ 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

منم ناخنامو بلند میکنم و همیشه خودم لاک میزنم و لنز میذارم رو ناخنام 

⭕⭕نصب انواع پد های بهداشتی و تامپون⭕⭕        کاملا تضمینی با احتمال نشت صفررر درصد💯            با قیمت های استثنایی و باور نکردنی〽️                      💢با غلام نصاب آرامشی خاص را تجربه کنید.💢

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قشنگه  مبارک  ناخن خودته ؟ میشه بگی چی کارا کردی منظورم مراحلش

من اول کوتاه میکنم یکم سوهان میشکم تاپ کات میزنم و بعدم لاک هرجوری ک بخوام ی برق ناخنم میزنم ک زود پاک نشه 💓

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم ناخنامو بلند میکنم و همیشه خودم لاک میزنم و لنز میذارم رو ناخنام 

کار خوبی میکنی عزیزم کاشت خیلی ضرر داره مخصوصا اشعه ک دستگاهش داره خیلی خوشگله مبارک باشه خوش سلیقه😍💓

الان دیگ بخاطر کارم کاشت نمیزنم. عکسای قبل رو میذارم ببینید.قبوله؟؟ 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم