یه دانش آموز ضعیف داریم بنظرتون به والدینش بگیم یا دوباره بفرستیمش پیشه مشاوره مدرسه از یه طرف میگم گناه داره جلو همکلاسی هایش ضایع میشه قبلا دانش آموزی داشتم اینجوری با مشاور درست میشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا خیرت بده دختر منم یذره ضعیفه معلمش انقد تحقیرش کرده جلو دوستاش ک قشنگ افت کرده اعتراضم کردم میگه بچتو ببر از کلاس من ب مدیر میگم میگه جانداریم .انقدررر منو تحت فشار گذاشته که نگو . داد میزن اداشو درمیاره بهش میگه دستت بشکنه پای تخته نگهش میداره .خستم کرده دخترم چه بخونه چه نخونه میگه بچت درس نمیخونه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
کردم چنان حرفایی ب من گف رفتم اموزش پرورش گفتم معلم بچه منو نمیخاد کلاسش باشه مدیر قبول نمیکنه کلاسشو عوض کنم پروندشو بدید ببرم جای دیگه تاثیر نداشت ولی
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚