2777
2789
عنوان

اگه اکستون بهتون زنگ بزنه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 62 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقد خوب گفتی منی ک از تنهایی رو کراش۵سال پیشم فک میکنم خاک تو سرم :/

فکر کردن اشکال نداره ولی سعی کن وقتت بزاری رو ادمی که هست که لیاقتشو داشته باش 

با ادمایه جدید اشنا شو ...

فکر کردن اشکال نداره ولی سعی کن وقتت بزاری رو ادمی که هست که لیاقتشو داشته باش  با ادمایه جدید ...

من سنم کم نیس تا حالا رل نزدم ۳۲سالمه با این طرف یه جا کار میکردیم اصن بهش حس نداشتم خودش یه بار اومد بام حرف زد بعدش یجوری منو نگاه میکرد فک کردم روم کراشه بعد۵سال تو اینستا با فیک ریکوییست دادم اکسپت نکرد دایرکت دادم میگه شما عریبه ای اکسپت نمیکنم چرا پیگیر منی منم گفتم برام مهمید گفت منو از کجا میشناسید اسم محل کارمونو گفتم گفتم کسی ب ذهنتون اومد گفت نه اولا خودتونو معرفی کنید بعد من علاقه ای ک رابطه جدید ندارم منم گفتم من کلا ادم رابطه نیستم فقط میخاستم حسی ک چن سال تو دلم سنگینی میکردو بگم بعد مدام اصرار ک کی هستید گفتم مگه تاثیر داره گفت بگید قطعا بهتره دیگه ن من پیام دادم ن اون 

اصن بم نمیخوره ازم کوچیکتره نمیدونم دوسش دارم یا از بیکسی و تنهایی ۵سال تو فکرش بودم

منم۳۲ رل نداشتی تا الان؟ خیلی سخته میفمم☹

چرا داشتم واسه همین میگم برگرده تحویلش میگیرم دیگه با اینکه اخلاقش مزخرف بود ولی خب خوبیاییم داشت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
علت کاتتون چی بود؟ اون برنگشته؟

چون اخلاقش خوب نبود من ولش کردم خیلی فضول بود و دستش هرز بود یعنی هی به شوخی ادمو بدجور کتک میزد و چیزای دیگه😐

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چون اخلاقش خوب نبود من ولش کردم خیلی فضول بود و دستش هرز بود یعنی هی به شوخی ادمو بدجور کتک میزد و چ ...

خب بنظرم کار عاقلانه ای کردی اخلاق بد و دست بزن داشتن دلیل خیلی از طلاقاس

من سنم کم نیس تا حالا رل نزدم ۳۲سالمه با این طرف یه جا کار میکردیم اصن بهش حس نداشتم خودش یه بار اوم ...

چقدر شبیه همیم ولی با یه سری تفاوت 

منم کراشم تو داشنگاه 

میدیمش ولی بهش حسی نداشتم بعد که میدیدم اون همیشه داره نگام میکنه منم ازش خوشم اومد 

یه مدت که گذشت رفتم بهش ریکوست دادم ولی نمیدونست منم قبول نکرد و حذف کرد باز چند وقت بعد دیدم از سرم نمیپره رفتم با پیج فیک بهش گفتم ازت خوشم میاد ...

هنوزم میری سر کار ؟

چقدر شبیه همیم ولی با یه سری تفاوت  منم کراشم تو داشنگاه  میدیمش ولی بهش حسی نداشتم بعد ...

جدییییی؟

وای خیلی شرایط مشابه داریمم

اره من میرم سرکار ولی اون پنج سال پیش بعد چن ماه از اونجا رفت الان سربازه

حتی ازم پرسید ک هنوز همونجا کار میکنی گفتم اره و کنجکاوه میگه کی هستید

منم هرکاری میکنم از سرم نمیره دیروز همون پیخ فیکمو دیلیت اک کردم ک از سرم بره ولی نمیره 😕

تو چی ب پسره چی گفتی پسره چی گفت؟

جدییییی؟ وای خیلی شرایط مشابه داریمم اره من میرم سرکار ولی اون پنج سال پیش بعد چن ماه از اونجا رفت ...

خب اونجا یعنی پسر نیست کلا یا از کسی خوشت نمیاد ؟ 

من با پیج فیک میخواستم دنبالش کنم ریکوست دادم بهش قبول نکرد ولی فالو کرد من از یه دختره چند تا عکس گذاشته بودم تو پیج بعد که فالو کرد انفالو کرد و ریکوستمم حذف کرد بهش پیام دادم که چرا این کارو کردی گفت دستم خورد منم دیدم داره حرف میزنه بهش گفتم خلاصه با هم کلی حرف زدیم ولی گفتم نمیخوام بدونی من کیم اونم کنجکاو شده بود بدونه من کیم همبن جا شمارشم داد که زنگش بزنم ... خیلی اسرار کرد بهش اسم و فامیلمو گفتم اونم رفته بود پرسیده بود و فهمید کیم  بعدش کلی اتفاق افتاد ولی خب تا الان موفقیت امیز نبوده و از سرمم نمیپره :)