2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چه پیامی داده دلم خیلی براش سوخت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4960 بازدید | 94 پست
آخه مردا حرف دوستاشونو گوش میدن اینم میگه شاید دلش برام سوخت باهاش حرف بزنه 

واقعا نمیخوادش هرکسی هم هرچی بگه قبول نمیکنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیخوادش هرکسی هم هرچی بگه قبول نمیکنه

اره این باید خودش قبل مرده می‌رفت درخواست طلاق میداد خودشو داره بی ارزش می‌کنه ولی اگه از همین الان داره به مرد متاهل نخ میده که خدا آخر و عاقبتش رو بخیر کنه ، مرتیکه لاشی  عامل  وضع این زنه 

شوهرش حتما میخواد با یکی دیگه ازدواج کنه فقط بیچاره بچه 

اره این باید خودش قبل مرده می‌رفت درخواست طلاق میداد خودشو داره بی ارزش می‌کنه ولی اگه از همین الان ...

منم احساس میکنم کسی رو شوهرش پیدا کرده واقعا بچه گناه داره ولی هیچکدوم دلیل این نیست آدم آویزون یه مرد متاهل بشه

منم احساس میکنم کسی رو شوهرش پیدا کرده واقعا بچه گناه داره ولی هیچکدوم دلیل این نیست آدم آویزون یه م ...

اره حق نداره جوری که معلوم خدا کنه فقط زن دوم کسی نشه مخصوصا اینکه میگی خوشگلم هست 

شوهرش ظاهرش چطوره ؟ زنه مال و اموالی داره تا آواره نشه 

اره حق نداره جوری که معلوم خدا کنه فقط زن دوم کسی نشه مخصوصا اینکه میگی خوشگلم هست  شوهرش ظاهر ...

شوهرشش ظاهرش خوبه وضع مالیشم عالی 

خانوادش که وضع مالی خوبی ندارن فکرم نکنم ملکی چیزی به نامش باشه مهریشم ۱۱۴ تا سکه هست

شوهرشش ظاهرش خوبه وضع مالیشم عالی  خانوادش که وضع مالی خوبی ندارن فکرم نکنم ملکی چیزی به نامش ...

ای بدبخت چقدر دلم میسوزه براش حقش این نبود💔 مهریه رو کامل بگیره باز خوبه 

ببخشید من هی سوال میپرسم سنشون چقدره 

ای بدبخت چقدر دلم میسوزه براش حقش این نبود💔 مهریه رو کامل بگیره باز خوبه  ببخشید من هی سوال م ...

منم قبل از این ماجرا دلم میسوخت براش ولی الان نه

شوهرشش ۳۳،زنه ۲۸

وقت و بی وقت زنگ زدن و پیام دادن به یه مرد متاهل درسته؟

نه اصلا میگم شاید التماس میکرده کاری براش بکنن منظوری نداشته باشه البته خودتون بهتر حس می‌کنید❤️ من خودم از این جور زنا متنفرم 

حتما همینطوری هم آویزون شوهرش بوده🤦

نه اصلا میگم شاید التماس میکرده کاری براش بکنن منظوری نداشته باشه البته خودتون بهتر حس می‌کنید❤️ من ...

آخه شوهر من هیچ کاری براش نمیتونه بکنه و فقط این بود 

احتمالا یا شوهرشم همین بوده