2777
2789
عنوان

اگه بخواییم نینی مون آذر یا آبان به دنیا بیاد کی باید اقدام کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بعد ۱۱ سال با یه بار اقدام باردار شدم ،به نظرت تو گینس  ثبت میشه ؟😂😂

وقتی میخواییم با دهبار اقدام نمیشه. وقتی نمیخواییم با یه بار اقدام یهو حامله میشه ادم     برعکسه

یعنی باید چندبار اقدام کنیم؟

اصلا این چیزا مشخص نیست برا بعضیا بار اول بعضیام ب سختی و ممکنه خیلی طول بکشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چندم مهر؟ چند تیر به ئنیا میاد؟ 9 ماهه به دنیا میاد بچتون؟

من سه مهر اولین روز پریودم بود و بعد اتمام پریود هم اقدام کردم که باردار شدم تاریخ تولدش توی تیر ماه میشه دقیقش مشخص نیست تاریخ تولد بچه تااخر هی تغییر میکنه ولی ماهش همونه

وقتی میخواییم با دهبار اقدام نمیشه. وقتی نمیخواییم با یه بار اقدام یهو حامله میشه ادم   &nbs ...

😂من سر بچه قبلیم اصلا به فکر بچه نبودم و نمی‌خواستم با یک بار حامله شدم تازه همونم کلی قرص خوردم ولی شدم ولی سر این از فروردین مداوم اقدام داشتم نمیشد تا این ماه ک خداروشکر شدم دیگه

چرا برات مهمه چه ماهی به دنیا بیاد؟ هروقت صلاح باشه خدا خودش میدونه کی بده

دقیقااا 

من شهریور اقدام کردم خوشحال بودم تولدش با تولد خودم یکیه چه برنامه هایی که نچیده بودم ولی انگاری خواست خدا اینجور نبود 

۲ هفته پیش سقط کردم