2777
2789
عنوان

ازدواج یا کنکور؟

547 بازدید | 40 پست

برام خواستگار اومده خیلی ذهنمو آشفته کرده چون برای کنکور میخونم اصلن تمرکز ندارم نمیدونم چه جوابی بدم 

منو خانوادم تو شهر و خانواده پسره تو روستا زندگی میکنن. شغل پسره هم کارمند بانکه

واینم بگم دوست خالم معرفیم کرده و یه ازدواج سنتی هست . من ۲۰ سالمه و پسره ۲۸

به نظر شما ازدواج یا کنکور؟ هنوز با پسره باهم صحبت نکردیم خانوادم منتظر جواب منن که بگم بیان برای مرحله آشنایی .

خیلی استرس دارم یه بار میگم درسمو میخونم باز نظرم عوض میشه میترسم این دفعه اگه کنکور قبول نشم چیکار کنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین درستو بخون

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

اول باهاش حرف بزن بعد تصمیم بگیر 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

کنکووووووور

بشین درس بخون و خودتو به یک جایی برسون که دستت تو جیب خودت باشه که دوروز دیگه شوهر کردی منت آقا بالای سرت نباشه که هی دستت رو و جلوش دراز کنی برای گرفتن یک تیکه مانتو