2777
2789

من ۱۳ مهر اقدام داشتم

یکم ابان باید پریود میشم نشدم

الان که یازدهم هستش لکه خیلی زیاده ممکنه لانه گزینی باشه؟

۳ روز پیش بی بی چک زدم مثبت شده بود

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

بی بی چکت مثبت شد آزمایش ندادی؟؟؟ 

خب برو دکتر حتما اگه باردار باشی شیاف میده لکه بینی قطع بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چکت مثبت شد آزمایش ندادی؟؟؟  خب برو دکتر حتما اگه باردار باشی شیاف میده لکه بینی قطع بشه

نه ازمایش ندادم

الان برم برای ازمایش؟؟ ناشتام

نه ازمایش ندادم الان برم برای ازمایش؟؟ ناشتام

تیتر بتا نیاز به ناشتا بودن نداره ....برو بعد هم از دکترت وقت بگیر برو 

اگه خدایی نکرده لکه بینی ات زیاد باشه دکتر شیاف میده قطع بشه حتما برو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

برو‌دکتر بهت شیاف بده

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
تیتر بتا نیاز به ناشتا بودن نداره ....برو بعد هم از دکترت وقت بگیر برو  اگه خدایی نکرده لکه بی ...

برم ازمایشگاه بگم ازمایش بتا میخام؟

نه ازمایش ندادم الان برم برای ازمایش؟؟ ناشتام

اول آزمایش بده 

بعدش دکتر برات شیاف می‌نویسه لکه قطع بشه 

من لک لانه گزینی داشتم روز موعد رنگش هم صورتی روشن مثله. خونابه 

دوبار اومد اندازه دو تا سکه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

برم ازمایشگاه بگم ازمایش بتا میخام؟

اره بگو تیتر بتا که عددش رو هم بدن ...

باید بری سریع ازمایش بدی 

ناشتا بودنم نیاز نیس ان شاءالله که خوش خبر باشی

من که دوروز پیش ازمایش دادم مثبت بود ولی عدد بتام خیلی پایین بود باید شنبه دوباره ازمایشم تکرار کنم 

اول آزمایش بده  بعدش دکتر برات شیاف می‌نویسه لکه قطع بشه  من لک لانه گزینی داشتم روز ...

اره من یبار سابقه بارداری داشتم خیلی کم بود 

الان مثل پریودیه

باید بری سریع ازمایش بدی  ناشتا بودنم نیاز نیس ان شاءالله که خوش خبر باشی من که دوروز پیش ازم ...

جوابشو امروز بهم میدن؟؟؟

هزینش چقدر میشه؟

نمیدونم عزیزم ولی فک‌ نمیکنم زیاد باشه نهایت ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن بیشتر نیست من ندادم یه بار تو کرونا دادم ۶۰ تومن بود

دعا کن برام منم این ماه دیگه پریود نشم .....دو روز مونده به موعدم تخمدان راستم و کمرم درد میکنه ...دعا کن منم باردار باشم خیلی سخته انتظار 🥺🥺🥺