ده سالشه ...خیلی تنهاست از اینورم بچه شیطونیه تو خونه همش حوصلش سر میره همش بهونه میگیره یا دوست داره بره کوچه یا خونه گوشی بازی میکنه خب منو باباش چقدر میتونیم همبازی بشیم براش ...از شرایط اقتصادی میترسم خودمم مستاجرم نمیدونم چکار کنم این تنهایی و تک فرزندی خیلی به بچم اسیب زد میترسم بزرگتر شه اوضاعش از این بدتر شه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا روزی رسونه واقعا بخاطر پول بچت رو از داشتن خاهر یا برادری اط جنس خودش محروم نکن البته بماند ک پول واقعا ملاکه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
واقعا باید شرایط مالی داشته باشی منم پسرم ده سالشه و فرزند دوم آوردم دو ماهش هست واقعا بچه خرج داره خرج خونه دو برابر شده همه جوره باید آمادگی داشته باشی
دقیقا دختر منم تو همین سن هست و به همین صورت.ولی منم میترسم خیلی گرونی هست آدم فکرشو میکنه میترسه .همین ها هم بزرگتر شنکلی خرجشون بیشتر میشه اونموقع دیگه فقط به فکر خودشون هستن
حق داری بخدا ، واقعا شرایط انقد بده ک خرج یدونه بچه هم نداریم بعد مستاجر باشی چه بدترررررررر
ولی اون بچه بزرگ بشا میخاد با کی درددل کنه کی براش میشه برادری از وجود خودش ، فردا مجبوره از تنهایی با هرکسی رفاقت کنه و اخر رفاقت هاهم معلومه دیگ