2777
2789
عنوان

دلم برای پسرم میسوزه

702 بازدید | 46 پست

ده سالشه .‌‌..خیلی تنهاست از اینورم بچه شیطونیه تو خونه همش حوصلش سر میره همش بهونه میگیره یا دوست داره بره کوچه یا خونه گوشی بازی میکنه خب منو باباش چقدر میتونیم همبازی بشیم براش ...از شرایط اقتصادی میترسم خودمم مستاجرم نمیدونم چکار کنم این تنهایی و تک فرزندی خیلی به بچم اسیب زد میترسم بزرگتر شه اوضاعش از این بدتر شه 

ببین واقعا تک فرزندی خیلی بده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا روزی رسونه واقعا بخاطر پول بچت رو از داشتن خاهر یا برادری اط جنس خودش محروم نکن البته بماند ک پول واقعا ملاکه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

وای من دخترم ۸ سالشه دلش نمیخواد بره مدرسه میگه میخوام خونه بمونم دلم برات تنگ میشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

اوف  

و منی ک قرارع تک فرزند بذارم پسرمو منم ترسوندی 

ولی بنظرم کلاسی ک دوست داره بفرس عصرا بره یا باشگاه

یا اگ دوسای خوبی داره چ عیبی داره بره باهاشون بازی کنه 

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤

تک فرزندی چندان بدم نیست 

ولی خب باتوجه ب شرایط اقتصادی و اینا ادم میترسه بچه زیاد داشته باشه پسفردا..

کلاسی جایی ثبتش نامش کن که تخلیه هم بشه از هر لحاظر ورزشی چیزی رشته حرفه ای

+خدایاشکرت🤍

خیلی بده  کلاس ثبت نامش کن ببرش بیرون دوست پیدا کن براش

همش همینه دیگه تمام فکرش دوستاشن اصلا تو خونه نمیتونه بمونه خب همبازی نداره اسباب بازیاشو میریزه ده دقیقه میبینه حوصلش نمیشه تنهایی بازی کنه جمع میکنه

شرایط نداشتم واقعا داشتم میاوردم کاش اینجوری نبود 

حق داری بخدا ، واقعا شرایط انقد بده ک خرج یدونه بچه هم نداریم بعد مستاجر باشی چه بدترررررررر

ولی اون بچه بزرگ بشا میخاد با کی درددل کنه کی براش میشه برادری از وجود خودش ، فردا مجبوره از تنهایی با هرکسی رفاقت کنه و اخر رفاقت هاهم معلومه دیگ