2777
2789
عنوان

بچه ها چند وقت بعد عمل پارگی دیسک پشت فرمون نشستید

| مشاهده متن کامل بحث + 3754 بازدید | 55 پست
آخه مگه میشه دختر من جلو آیینه چند دقیقه وایسم دیگه خسته شده پاهام تو شیش ماه چ طور بود وضعیتت

تقریبا بعد یکسال دردام کمتر شد.. تو شش ماه اول تقریبا دردام مثه قبل عمل بود.. اینکه نتونی چند دقیقه بایستی طبیعی نیست به نظرم.. پلاتین هم داشتی؟ 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
من خیلی نگرانم جوجه طلا تازه سی سالم شده احساس میکنم دیگه نمیتونم درست راه برم دیگه نمیتونم ازدواج ک ...

عزیزم درکت میکنم.. نگران نباش.. استرس بدترت می‌کنه.. آلن همه دیسک دارن.. دوربر من همه جوون عمل کردن.. بعد یکسال بهتر میشی.. ولی به نظر من اون دردهای کهنه همیشه میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا بعد یکسال دردام کمتر شد.. تو شش ماه اول تقریبا دردام مثه قبل عمل بود.. اینکه نتونی چند دقیقه ...

میتونم 

ببین چند دقیقه ایستادنم ب زوره و خستگی تو پاهام حس میکنم 

پای سینگ قشنگ حس میکنم پاهام جون ندارن وایسم 

فقط پارگی ال پنچ 

پلاتین نداشتم مث خودت دقیقا 

با دکترم حرف زدم گفت کاری ازم بر نمیاد برو فیزوتراپی بعد عمل ده جلسه رفتم الان میگم ماه بعد برم تهرا ...

من بعد عمل فیزیو نرفتم دیگه... ایستادن منو هم اذیت می‌کنه.. باز راه رفتن بهتره.. حالا نگران نباش.. من با چند نفر صحبت کردم.. همه می‌گفتند تا یکسال دردهای زیادی داشتند.. خودم هم بعد یکسال به مرور بهتر شدم.. اما در کل میگم یه درد خفیف همیشه باهام هست 

[QUOTE=363599947]من بعد عمل فیزیو نرفتم دیگه... ایستادن منو هم اذیت می‌کنه.. باز راه رفتن بهتره.. حا ...

من خانه دارم.. خیلی تو خم و راست شدن حواسم هست..ذتو همین کارای خوتعغبه شدت مراقبم بهم فشار نیاد.. شغلت چیه ؟ شاید به کمرت فشار میاره؟

من خانه دارم.. خیلی تو خم و راست شدن حواسم هست..ذتو همین کارای خوتعغبه شدت مراقبم بهم فشار نیاد.. شغ ...

من کارمندم ولی پنچ دقیقه میشینم بعدش یا راه میرم یا دراز می‌کشم 

ولی اصلا هم نمیشم 

کمربند هم سرکارم میبیندم تو خونه ن

تا چند ماه کمربند میبستی؟

من کارمندم ولی پنچ دقیقه میشینم بعدش یا راه میرم یا دراز می‌کشم ولی اصلا هم نمیشم کمربند هم سرکارم م ...

تا سه ماه کمربند میبستم.. بعد دکتر گفت دیگه نبند که عضلات کمر ضعیف میشه... اما هنوز وقتی فعالیتم زیاد باشه کمربند می‌بندم.. راحتترم

عزیزم درکت میکنم.. نگران نباش.. استرس بدترت می‌کنه.. آلن همه دیسک دارن.. دوربر من همه جوون عمل کردن. ...

سلام عزیزم شما بهترین من ۵ماه عمل کردم بهترم ولی هنوز با فشار حتی. درد به پام میزننه

سلام عزیزم شما بهترین من ۵ماه عمل کردم بهترم ولی هنوز با فشار حتی. درد به پام میزننه

سلام عزیزم

خدارو خیلی بهترم..

ولی هنوز دردهای خفیف تو کمرم و پام دارم..

مخصوصا اگر یکم کار کنم که دیگه هیچ..

اما اصلا قابل مقایسه با قبل عملم نیستم

سلام عزیزم خدارو خیلی بهترم.. ولی هنوز دردهای خفیف تو کمرم و پام دارم.. مخصوصا اگر یکم کار کنم که دی ...

خدارو شکر عزیزم من بعذ20رپز بعد عملم رفتن بیرون رانندگی دست انداز افتادم درد گرفت به دامن میزد الان یکماه باز خونم بهترم ولی نمیدونم چرا خوب خوب نمیشم خیلی روندش کنده

شوهر بدبختم شکستگی کتف داشت. ۳۰سانت پلاتین خورد. از روز چهارم رفت سر کار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.