من یه ماه پیش عمل پارگی دیسک انجام دادم.. امشب رفتم ویزیت.. دکترم گفت به جز خم و راست شدن ممنوعیت دیگه ای ندارم.. استخر رانندگی پیاده روی همه کار میتونم انجام بدم.. به نظرتون زود نیست..
عملم دو ساعت طول کشید و حدود ۶ سانت پاره شد.. پلاتین هم نذاشتم
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
من خیلی نگرانم جوجه طلا تازه سی سالم شده احساس میکنم دیگه نمیتونم درست راه برم دیگه نمیتونم ازدواج ک ...
عزیزم درکت میکنم.. نگران نباش.. استرس بدترت میکنه.. آلن همه دیسک دارن.. دوربر من همه جوون عمل کردن.. بعد یکسال بهتر میشی.. ولی به نظر من اون دردهای کهنه همیشه میمونه
با دکترم حرف زدم گفت کاری ازم بر نمیاد برو فیزوتراپی بعد عمل ده جلسه رفتم الان میگم ماه بعد برم تهرا ...
من بعد عمل فیزیو نرفتم دیگه... ایستادن منو هم اذیت میکنه.. باز راه رفتن بهتره.. حالا نگران نباش.. من با چند نفر صحبت کردم.. همه میگفتند تا یکسال دردهای زیادی داشتند.. خودم هم بعد یکسال به مرور بهتر شدم.. اما در کل میگم یه درد خفیف همیشه باهام هست
سلام عزیزم خدارو خیلی بهترم.. ولی هنوز دردهای خفیف تو کمرم و پام دارم.. مخصوصا اگر یکم کار کنم که دی ...
خدارو شکر عزیزم من بعذ20رپز بعد عملم رفتن بیرون رانندگی دست انداز افتادم درد گرفت به دامن میزد الان یکماه باز خونم بهترم ولی نمیدونم چرا خوب خوب نمیشم خیلی روندش کنده