2777
2789
عنوان

رابطه منو شوهرم واقعأ افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل هورمون و اعصاب داری ،

همه اینا منشا از افسردگی هست وگرنه حموم ی روز بیشتر بری ،کف پاتون را سنگ پا بزنید ،موهارا اتو و فوقش هفته ۳بارشیو و یا لیزر،بادی اسپلش هم عالیه برای بوی عرق همه چی قابل حله 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

این چه وضعیه خب خواهر من اول زندگی 😶

یه کم به خودت برس،بزار خونه براش جای امنی باشه..از خونه نرون هیچ وقت مردت و..

در مورد چیزایی که دوست داری باهاش حرف بزن 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

افسردگی اینا نداری؟ پا رو هردفعه میری حموم سنگ پا بکش. موهارم دیگه هفته ای یبار ژیلت یا موبر میشه زد حتی اگه نخوای بری لیزر. اتو مو هم نیاز نیست ماسک مو بعد حموم بزنی خیلی موثره سختم نیست مثل اتو. از کارای آسون شروع کن نمیخواد یهو لیزر بری و اتو بزنی و هر روز حموم بری. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

خب ب خودتون برسید..کاری نداره..ی روز درمیون برو حموم ب پشماتو بزن ی ماسک مو بگیر برا موهات یا نرم کننده استفاده کن برا وزی موهات..ی مام و بادی اسپلشم برا بوی بدنت..مسواک هم فراموش نشه..دوهفته ی بارم ارایشگاه برا ابروهات...اونجور خودتم اعصابت راحتتره و‌ لذت میبری شوهرتم سر ذوق میاد وقتس ببینه ب خودت میرسی

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍