ببخشید ک اینجا مطرحش میکنم چون واقعأ کسیو ندارم ک بهش بگم ولی الان چند وقته دلم نمیخاد بهم دست بزنه نمیدونم ب خاطر مشکلات خانوادگیمونه ک همش ازش ناراحتم یا مسائل بهداشتی تن شوهرم ذاتأ بو نمیده اما اصلآ ب خودش نمیرسه مثلأ ادکلن نمیزنه باز اون مرتب تر از منه من همیشه تنم بو میده کف پام چرک موهای اتو نکرده وز وزی چرب هفته ای دوبار میرم حموم موهای بدنم مثل خرس زیاد خجالت میکشم تو رابطه باهاش لذتم نمیبرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه اینا منشا از افسردگی هست وگرنه حموم ی روز بیشتر بری ،کف پاتون را سنگ پا بزنید ،موهارا اتو و فوقش هفته ۳بارشیو و یا لیزر،بادی اسپلش هم عالیه برای بوی عرق همه چی قابل حله
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
افسردگی اینا نداری؟ پا رو هردفعه میری حموم سنگ پا بکش. موهارم دیگه هفته ای یبار ژیلت یا موبر میشه زد حتی اگه نخوای بری لیزر. اتو مو هم نیاز نیست ماسک مو بعد حموم بزنی خیلی موثره سختم نیست مثل اتو. از کارای آسون شروع کن نمیخواد یهو لیزر بری و اتو بزنی و هر روز حموم بری.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)