2777
2789

خیلی اذیتش کردم اونکارو بکن اینکارو نکن

گاهیم خیلی بهش بی توجهی کردم

گاهی داد زدم سرش

گاهیم تهدید و ترسوندن گاهیم غرورشو شکوندم جلوی بقیه😔

منشا همش یکی این بود که میخاستم درست تربیت بشه یکیش این بود که حال خودم اصلا خوب نبود همشو سر بچه‌م خالی کردم

الان بدرفتار شده داد میزنه حالت تدافعی گرفته 

بنظرتون چطور میتونم درستش کنم؟ ۵ سالشه.

سرزنشم نکنید حال خودمم خوب نیست

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوقف کن و جبران ، خوب میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه ها اکثرا اینطور شدن .

لجبازی میکنن. جیغ و داد میکنن.‌اصلا یه وضعیه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببرش مشاور کودک،تا بدتر ازین نشده 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اره چرا نشه..دیدم کسایی مثل شما بودن بچش پرخاشگر شده ب مرور درست شده.. فقط مادره دیگ سربسر بچش نزاشته.. سعی کن باهاش با محبت رفتار کنی.. انقدر خودتو سرزنش نکن مادرش هستی دشمنش ک نیستی. شما فقط کمی خسته شدی ک ابنجور رفتار کردی.. حالام همینک فهمیدی ومیخای پناه برخدا.. فقط از دکتر هم کمک بگیر. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

😔🥺

۱۰ سالگیش درست بشه بهتر از اینه که هیچ وقت نشه!

قدم هایی که برمیداری آرام آرام نتیجه میده

پس ناامید نشو و تلاش کن.

کاری که من چند وقته انجام میدم

موفق باشید🌹

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

سرزنشت نمیکنم چرا باید سرزنشت کنم ک بری دوباره سر بچه بی گناه خالی کنی؟

فقط برو روانپزشک خودتو درمان کن

بعدم بچرو ببر روانشناس کودک 

اگر این دو کارو انجام ندی وااااقعا ب مادر بودنت باید شک کرد...

الکیم ‌نگو شرایط ندارم، شرایط بساز...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...