2777
2789
عنوان

شوهرم میگه واسه هرکدوم از بچه هامون باید ی دونه خونه بخریم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 40 پست

همسرتون میخوان ضامن آینده ی بچه هاباشن تایه حدودی درسته...

اما آدم ۱۰۰تاخونه هم داشته باشه تاخدانخوادبهره ای نمیبره...

اما خونه هم نداشته باشه خدابخوادبراش درست انقدرخیروبرکت وصاحب خونه ی خوب و..سرراهش میزاره...

درکل آینده ی بچه ها تضمینش بامانیست.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای این کارا بزارین درس بخونه و پیشرفت کنن

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
فکر درست و خوبیه فقط مشکل اینه اکثر مردم دیگه توان خرید یه خونه هم ندارن یا حتی تو اجاره کردنم موند ...

میگه اونا اشتباه میکنن ک بخاطر خودشون بچه میارن ولی بفکر آینده بچشون نیستن اگ ندارین بچه نیارین ک فقر تو کشور بیشتر نشه یا آدمای فقیر بیشتر نشن 

ببین من یه پسر دارم قصد ندارم دیگه بچه بیارم شاید یه علتش این باشه منم دوست دارم تا یه حدی اینده بچه تامین باشه ولی حقیقتا مهم تر از بحث مادی بحث تربیتی بچه مهمه امیدوارم بچه هامون عاقبت بخیر بشن

ببین من یه پسر دارم قصد ندارم دیگه بچه بیارم شاید یه علتش این باشه منم دوست دارم تا یه حدی اینده بچه ...

ممنون عزیز دلم منم موافقم با حرفت تربیت اولین اولویت مونه بعد رفاه

شوهرت چ مرد خوبیه قدرشو بدون

مطمئنم شوهرش پدر عالی هست

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
بچه هارو بيلرين دركنارش تلاش برا خونه هم بكنين. دختر نياز ب خونه نداره وظيفه شوهرشه خونه بخره

ببخشید چرا اونوقت؟یعنی پسرتون از زندگی شما سهم بیشتری از دخترتون داره؟

اونی که از امکانات استفاده میکنه زن خونه اس،شما میخوای دختر خودتو امکانات کمتری بهش بدی واسه دختر مردم امکانات فراهم کنی؟

گذشت اون دورانی که میگی،الان زن ومرد باید باهم زندگی رو بسازن

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.