2777
2789
عنوان

به نظر شما هم رفتارای این خانوم منظور داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 26 پست
شوهرتون یااصلاجواب نداده یاداده منطقی بوده به شمانگفته چون نخواسته نارحت بشیدجای نگرانی نیست اگرخیل ...

دقیقا مطمئنم همینو بهم میگه که نخواستم ناراحتت کنم به نظرت نباید با اون خانوم برخوردی داشته باشم؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به روش بیارم مطمئنم میگه ترسیدم ناراحت بشی ،اشتباه برداشت کنی و... خودمم درمورد اون خانوم همین فکر ...

واقعن اونجوری ک شما گفتی راست میگه شوهرت.. اما بگو و ناراحت میشم شماره اون زن رو تو گوشیت میبینم بنظرم باحرف زدن درست میشه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
خودت هم اگه تونستی به خانمه بگو به همسرت پیام نده و قطع رابطه کنید 

قطعا ،به نظرت بهش زنگ بزنم بگم یا اول با شوهرم صحبت کنم بعد؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقا مطمئنم همینو بهم میگه که نخواستم ناراحتت کنم به نظرت نباید با اون خانوم برخوردی داشته باشم؟

اول بزارشوهرت باهاش جدی برخوردکنه ک دیگه نه زنگی بزنه نه پیامی بده امااگ کارسازنبودشماباهاش برخوردکن 

اینجورزن هایک کرمی دارن تاآروم نشن دست برنمیدارن همیشه اعصاب خوردی ان

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
بعضی وقتا بررسی لازمه چراباید مث ابله ها زندگی کنیم

مگه من اینو گفتم

زنه هم مشکل داره

اگه ریگی تو کفش شوهرش نیس،همون اولین پیام یا یکی از تماس ها رو پاسخ میداد،و میگفت دیگه تماس نگیرین،باجدیت

زنه یه روزنه اومدی داره که هی پیام میده و تماس میگیره،میگه بالاخره یکی ازاین پیام ها یا تماس ها رو میبنه.

ابن یه دیدگاه.

مستقیم بهش نگو

بگو راستی از دوست و زنت چخبر،آشتی کردن؟چی شد؟

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
مگه من اینو گفتم زنه هم مشکل داره اگه ریگی تو کفش شوهرش نیس،همون اولین پیام یا یکی از تماس ها رو پ ...

من آخه خودم حرفامو مستقیم میزنم 

همچین مشکلی واسم پیش اومد توگوشی شوهرم دیدم مستقیم گفتم حل شد‌طرف کرم داش

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
من آخه خودم حرفامو مستقیم میزنم  همچین مشکلی واسم پیش اومد توگوشی شوهرم دیدم مستقیم گفتم حل شد ...

👍

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک