2777
2789

خانوما همسرم یه دوست داره از همسرش میخواد جدا بشه بعد این خانوم یک بار تقریبا ماه پیش به شوهرم زنگ زد که آره شما برید با شوهرم حرف بزنید من طلاق نمیخوام و اینا شوهرمم بهش گفت من نمیتونم دخالت کنم اصلا فلانی به حرف من گوش نمیده و... این تموم شد بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

امروز گوشی شوهرم دستم بود رفتم توی گزارش تماس هاش دیدم این خانوم توی زمانای مختلف به شوهرم زنگ زده و اغلبشونم بدون پاسخ بودن توی تلگرام هم همش واسه شوهرم کلیپ ،متن ،صبح بخیر و اینا فرستاده جواب هیچکدومشون رو نداده بود و آخرین پیام شوهرم بهش هم این بود فلانی خانوم لطفا این پیام ها رو واسه من نفرستید ممکنه سوء تفاهم بشه من الان خیلی ناراحتم که چرا شوهرم اینا رو بهم نگفته البته هنوز به روش نیوردم

به نظر شما هم این خانوم منظوری داره؟ 

رفتار درست الان چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز گوشی شوهرم دستم بود رفتم توی گزارش تماس هاش دیدم این خانوم توی زمانای مختلف به شوهرم زنگ زده و ...

یله قطعا منظور داره ولی به نظرم چیزی نگو همسرت اگر میخواست پا بده تا الان داده بود ولی چک کن اگر دیدی همسرت پاش داره به خطا میره سریع برخورد کن 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
امروز گوشی شوهرم دستم بود رفتم توی گزارش تماس هاش دیدم این خانوم توی زمانای مختلف به شوهرم زنگ زده و ...

به شوهرت بگو خطشو عوض کنه یا شماره خانمه را مسدود کنه! انقدر بدم میاد دوتا رفیق شماره زن و شوهرای هم دیگه را دارن!

و در باریکه ی سرد روحم امید جوانه می زند  

شوهرت ک جواب نداده حالا نگفته شاید ترسیده شما ناراحت بشین یا چیزای دیگ

اما اون زن انگار دوستداره باشوهرت وارد رابطه شه

باشوهرت حرف بزن بگو دیگ دوستنداری اون بهش زنگ یا پیام بده حتی اگ بی پاسخ بمونه بگو وگرنه مجبورمیشم خودم جوابشو بدم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
یله قطعا منظور داره ولی به نظرم چیزی نگو همسرت اگر میخواست پا بده تا الان داده بود ولی چک کن اگر دید ...

از اینکه بهم نگفته ناراحتم میترسم موضوعی باشه

شوهرتون یااصلاجواب نداده یاداده منطقی بوده به شمانگفته چون نخواسته نارحت بشیدجای نگرانی نیست

اگرخیلی برات مهمه خودت حرف وپیش بکش بگودوستت بلاخره جداشدکسی پادرمیونی کردیان ببین چه واکنشی نشون میده

البته بحث بازنکنی بهتره

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
به شوهرت بگو خطشو عوض کنه یا شماره خانمه را مسدود کنه! انقدر بدم میاد دوتا رفیق شماره زن و شوهرای هم ...

خطش رو که نمیتونه عوض کنه ،ولی دومی رو موافقم 

دیگه گوشی شو بررسی نکن🤫

بعضی وقتا بررسی لازمه

چراباید مث ابله ها زندگی کنیم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
شوهرت ک جواب نداده حالا نگفته شاید ترسیده شما ناراحت بشین یا چیزای دیگ اما اون زن انگار دوستداره با ...

به روش بیارم مطمئنم میگه ترسیدم ناراحت بشی ،اشتباه برداشت کنی و...

خودمم درمورد اون خانوم همین فکر رو میکنم

از اینکه بهم نگفته ناراحتم میترسم موضوعی باشه

خب نخواسته حساس بشی الکی اگر موضوعی بود که تو پیاما همسرت خشک برخورد نمی‌کرد 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄