خانوما همسرم یه دوست داره از همسرش میخواد جدا بشه بعد این خانوم یک بار تقریبا ماه پیش به شوهرم زنگ زد که آره شما برید با شوهرم حرف بزنید من طلاق نمیخوام و اینا شوهرمم بهش گفت من نمیتونم دخالت کنم اصلا فلانی به حرف من گوش نمیده و... این تموم شد بعد
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
امروز گوشی شوهرم دستم بود رفتم توی گزارش تماس هاش دیدم این خانوم توی زمانای مختلف به شوهرم زنگ زده و اغلبشونم بدون پاسخ بودن توی تلگرام هم همش واسه شوهرم کلیپ ،متن ،صبح بخیر و اینا فرستاده جواب هیچکدومشون رو نداده بود و آخرین پیام شوهرم بهش هم این بود فلانی خانوم لطفا این پیام ها رو واسه من نفرستید ممکنه سوء تفاهم بشه من الان خیلی ناراحتم که چرا شوهرم اینا رو بهم نگفته البته هنوز به روش نیوردم
به نظر شما هم این خانوم منظوری داره؟
رفتار درست الان چیه؟
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
باشوهرت حرف بزن بگو دیگ دوستنداری اون بهش زنگ یا پیام بده حتی اگ بی پاسخ بمونه بگو وگرنه مجبورمیشم خودم جوابشو بدم
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم