2777
2789
عنوان

ایده برای تهیه غذای خونگی

315 بازدید | 13 پست

سلام دوستان می‌خوام یه تهیه غذای خونگی بزنم کسی ایده جدید داره مثلا ظرف ها یکبار مصرف باشه یا نه قابلمه کوچک روحی باشه؟یا منو چندمدل غذا بزارم؟هرکسی ایده جدید داره لطفا بگه ممنونم از همگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم چون خونگی هست هر روز دو نمونه غذا بپر فقط ، و هر بار متناسب با تعداد مشتری ها بیشترش کن 

مرغ و قیمه طرفدار زیاد داره 

پایه ثابت رواین دو تا بذار 

یه نمونه هم متنوع مثلا خورشت سبزی ، قلیه ، و... هر روز یه چیزی

به نظرم طعم غذات خوب باشه مشتری ها خودشون میان

این روزا یکم مردم به قیمت توجه میکنن بتونی مناسب بدی

تبلیغات خوب بکن

یکم ترشی کلم قرمز با غذات بده هم خوشمزه هست هم ارزون

به نظرم چون خونگی هست هر روز دو نمونه غذا بپر فقط ، و هر بار متناسب با تعداد مشتری ها بیشترش کن  ...

مرسی گلم من می‌خوام فقط بیرون بر بزارم بنطرت تبلیغ تراکت باشه بسه؟

به نظرم طعم غذات خوب باشه مشتری ها خودشون میان این روزا یکم مردم به قیمت توجه میکنن بتونی مناسب بدی ...

می‌خوام ترشی خونگی هم درست کنم کنار غذا یا ماست و سالاد کنار غذا بدم رایگان تو اندازه کم 

مرسی گلم من می‌خوام فقط بیرون بر بزارم بنطرت تبلیغ تراکت باشه بسه؟

آره ولی خوب تراکتت رو یکم خلاقانه طراحی کن که مردم کنجکاو بشن بخونن وگرنه ساده ها رو اکثرا نمی خونن و میندازن دور مستقیم 

امیدوارم موفق باشید

می‌خوام ترشی خونگی هم درست کنم کنار غذا یا ماست و سالاد کنار غذا بدم رایگان تو اندازه کم 

عالیه.....

صبوری کن کم کم میگیره فقط از تبلیغ غافل نشو روش هاش هم گوگل کن 

شاید بتونی بازاریابی حضوری هم کنی 

سلام الهی موفق و سربلند باشی 

1. کیفت و مواد غذایی خوب خیلی مهمه. 

2. پرسنل خوش اخلاق و کاریزماتیک

3. قیمت مناسب.  تخفیف گذاشتن خیلی مهمه

4. مثلا زودکس اسنپ یا اینجور برنامه ها کار کنید باهاشون اوازه و نام شما و رستوران میپیچه.  مخصوصا اگر چندتا کاربر تعریف کنه

5.ظزف روحی خوب نیست چون هزینش ژیاد میشه در نتیجه باید پول بیشتری بگیری.  برای شروع کار بهتره سود کم و تخفیف زیاد باشه

6.رو بسته غذا یا یه تکه کاغذ یه یاد داشت ترجیحا دست نویس باشه یا یه کارت پستال بذار 

مثلا روش بنویس: این غذا با چاشنی عشق برای شما تهیه شده  یا یه همچین جملاتی که مشتری رو سر ذوق بیاره

7.غذاهاس سنتی شهرتون