گودگرلمشکی مدیر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 785 عنوان از ساعت ۶نیم عصر تا الان سر پا بودم هنوزم باید برم حموم و ظرف بشورم ی عالمه ظرف😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 27 پست خستممممبیچاره مامانا لطفا کاربر اقا وارد تاپیک نشه 🙏🏻❤️A💍 1402/08/10 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6244 منم یه افسرده ی بدبختم که همش سرم تو گوشیه انگیزه ای ندارم حتی برای پخت غذا دقیقا منم این حالتم در حالی که کلی کار دارم ولی....
گودگرلمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 785 فردا بشور فردا تنبلیم میاد شوهرمم عصبانی میشه لطفا کاربر اقا وارد تاپیک نشه 🙏🏻❤️A💍
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 منم از معده درد افتادم سردردم باردارم🥲🥲 بارداری سخته واقعا. یه مقدار استراحت کن. چای نبات بخور و سعی کن دراز بکشی یا بخوابی دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40396 منم داغونم . از ۸ صبح فقط در حال فعالیتم. کف پام درد میکنه . ۳ تا بچه دارم. خسته ام خسته. الانم کنار ... خسته نباشی سبزی زیاد تو اب بمونه پلاسیده میشه وزود خراب میشه عزیزم ،تمام زحمت پاک کردنش میمونه به دوشت
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7541 بارداری سخته واقعا. یه مقدار استراحت کن. چای نبات بخور و سعی کن دراز بکشی یا بخوابی الان دراز کشیدمقرص متفورمین داده بودبهم نساخته داغونم آخر همان شد که نباید میشد...
گلمخوشگل عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 4135 دقیقا منم این حالتم در حالی که کلی کار دارم ولی.... منم کلی کار دارم امروز یکی هم اومد خونه ام یادم نمیاد وضع خونم چه جوری بوده چون تو حموم بودم ولی کارم به جایی رسیده که برام مهمم نیست . نظافت میکنم البته ولی نه صبحا هر ساعتی که حوصله داشتم
مامان_جیکولی عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1910 منم تازه کارم تموم سد صبح ساعت6/5 بیدار شدم تازهههه نشستم.. منتظرم پسرم بخوابه که بخوابم.. هلاکمممم
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 خسته نباشی سبزی زیاد تو اب بمونه پلاسیده میشه وزود خراب میشه عزیزم ،تمام زحمت پاک کردنش میمو ... زنده باشی عزیزم♥️. اره میرم میشورم منتظرم این وروجک بخوابه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6244 منم کلی کار دارم امروز یکی هم اومد خونه ام یادم نمیاد وضع خونم چه جوری بوده چون تو حموم بودم ولی کار ... به منم یکی زنگ زد میام خونت پیچوندم ولی میدونم خیلی ناراحت شد دست خودم نیست نمیتونم برام هم مهم نیست که بلند شم انجام بدم
گلمخوشگل عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 4135 به منم یکی زنگ زد میام خونت پیچوندم ولی میدونم خیلی ناراحت شد دست خودم نیست نمیتونم برام هم مهم نیست ... دقیقا افسرده شدیم من که از دست شوهرم
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31581 الان دراز کشیدم قرص متفورمین داده بود بهم نساخته داغونم من سر بارداریم برای معده درد امپرازول میخوردم خیلی خوب بود. حق دارین ، درکتون میکنم شرایط تون خاصه . عوضش با تولد تو دلیت این روزهای سخت ،شیرین میشه♥️ دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6244 دقیقا افسرده شدیم من که از دست شوهرم پس همدردیم عزیزم منم از دست شوهرم افسرده که به جنون رسیدم خدا بهمون کمک کنه
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7541 من سر بارداریم برای معده درد امپرازول میخوردم خیلی خوب بود. حق دارین ، درکتون میکنم شرایط تون خاصه . ... ممنونم عزیزمتوکل برخدا.اره قرص معده میخورمامشب عجیب درد میکنه زده توی پشتم آخر همان شد که نباید میشد...