2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از معده درد افتادم سردردم باردارم🥲🥲

بارداری سخته واقعا. یه مقدار استراحت کن. چای نبات بخور و سعی کن دراز بکشی یا بخوابی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم داغونم . از ۸ صبح فقط در حال فعالیتم. کف پام درد میکنه . ۳ تا بچه دارم. خسته ام خسته. الانم کنار ...

خسته نباشی 

سبزی زیاد تو‌ اب بمونه پلاسیده میشه وزود خراب میشه عزیزم ،تمام زحمت پاک کردنش میمونه به دوشت

دقیقا منم این حالتم در حالی که کلی کار دارم ولی....

منم کلی کار دارم امروز یکی هم اومد خونه ام یادم نمیاد وضع خونم چه جوری بوده چون تو حموم بودم ولی کارم به جایی رسیده که برام مهمم نیست . نظافت میکنم البته ولی نه صبحا هر ساعتی که حوصله داشتم

خسته نباشی  سبزی زیاد تو‌ اب بمونه پلاسیده میشه وزود خراب میشه عزیزم ،تمام زحمت پاک کردنش میمو ...

زنده باشی عزیزم♥️. اره میرم میشورم منتظرم این وروجک بخوابه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم کلی کار دارم امروز یکی هم اومد خونه ام یادم نمیاد وضع خونم چه جوری بوده چون تو حموم بودم ولی کار ...

به منم یکی زنگ زد میام خونت پیچوندم ولی میدونم خیلی ناراحت شد دست خودم نیست نمیتونم برام هم مهم نیست که بلند شم انجام بدم 

الان دراز کشیدم قرص متفورمین داده بود بهم نساخته داغونم

من سر بارداریم برای معده درد امپرازول میخوردم خیلی خوب بود. حق دارین ، درکتون میکنم شرایط تون خاصه . عوضش با تولد تو دلیت این روزهای سخت ،شیرین میشه♥️

من سر بارداریم برای معده درد امپرازول میخوردم خیلی خوب بود. حق دارین ، درکتون میکنم شرایط تون خاصه . ...

ممنونم عزیزم

توکل برخدا

.اره قرص معده میخورم

امشب عجیب درد میکنه زده توی پشتم

آخر همان شد که نباید میشد...