2777
2789

چن روز پیش سالگرد ازدواجمون بود بعد من یه پست گذاشته بودم به همین مناسبت همسرمم استوری گذاشته بود در رابطه با سالگرد ازدواجمون پیج هر دومون خصوصیه و فقط کسایی هستن ک آشنان همسرمم زیاد چیزی نمیذاریم مگ اینک چی بشه مثلا همین استوری سالگردو بعد مدتها گذاشت

امروز متوجه شدم بعد استوری همسرم هر دو انفالو ریمو شدیم 

خودشم متاهل بچم داره نمیدونم چرا اینجوری کرد🤣جالب بود رفتارش برام

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما اینقد لحظه به لحظه فالوراتونو زیر نظر دارین که متوجه همچین موضوع کوچیکی شدی ؟! این خیلی جالب بود برام 😁

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

شاید قبلا با شوهرت دوست بوده🤪

راجب رفتارای عجیب هر جفتشون هم همسرم هم این خانمه قبلا تاپیک زدم 

از اول زیادی با هم جیک ت جیک بودن

یعنی شما اینقد لحظه به لحظه فالوراتونو زیر نظر دارین که متوجه همچین موضوع کوچیکی شدی ؟! این خیلی جال ...

ن من فالورام خیلی کمه ۷۳تاس چون همه آشنان و میشناسمشون بخاطر همین متوجه شدم عزیزم

دلیل خاصی نداره منم خیلی وقته تصمیم کردم خیلی از اقوام ک رفت و امد نداریم صمیمی نیستیم و انفالو ریمو ...

😐عاخه اینا خیلی صمیمین

کلن زیاد با هم در ارتباطن