2777
2789

عدم علاقه باشه که سخت نیست..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا از دوستام یکیش مجرده یکیش هم عاشق یکی دیگه شد ازدواج کرد دختر عموم هم همینطور

شوهراشون هیچ مشکلی نداشتن که جداشدن؟فقط اینا دوسشون نداشتن؟؟الان چی پشیمون نیستن؟راضی ان؟🥲

شوهراشون هیچ مشکلی نداشتن که جداشدن؟فقط اینا دوسشون نداشتن؟؟الان چی پشیمون نیستن؟راضی ان؟🥲

یکی از دوستام که شوهرش خیلیی دوسش داشت ولی نتونست بمونه

اون یکی هم شوهرش خیلی دوسش داشت ولی دوستم گفت اصلا نمیتونم بمونم 

دختر عموم هم یجورایی دوطرفه نخواستن دیگه سرد شدن

همشونم آدمای خوبی بودن دلیل جداییشون عدم علاقه بود

نه پشیمون نیستن 

یکی از دوستام که شوهرش خیلیی دوسش داشت ولی نتونست بمونه اون یکی هم شوهرش خیلی دوسش داشت ولی دوستم گ ...

خب واسه جداییشون چه دلیلی داشتن؟؟چی گفتن؟دوس نداشتن دلیل محکمی نیست واسه اطرافیان🥲🥲 عقد بودن یارفته بودن سره خونشون؟🥲

خب واسه جداییشون چه دلیلی داشتن؟؟چی گفتن؟دوس نداشتن دلیل محکمی نیست واسه اطرافیان🥲🥲 عقد بودن یارفت ...

عقد بودن خونه خودشون نرفته بودن

دیگه اونقدر سمج بازی دراوردن تا اطرافیان هم راضی شدن 

یادمه یکی از دوستام دانشگاه شهر دیگه زده بود که نامزدشو نبینه