2777
2789
عنوان

بوی سرکه کل خونمو برداشته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اصلا دست نزنین

صبر کنین همسرتون بیاد اوکی کنه ،  بو بعدا میره اما اگر به جنین صدمه بزنین دیگه کاریش نمیشه کرد

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام اصلا دست نزنین صبر کنین همسرتون بیاد اوکی کنه ،  بو بعدا میره اما اگر به جنین صدمه بزنین ...

نه کار سنگین نمیکنم ،همسرم خونه نیست امشب متاسفانه🤦🏻‍♀️بخاطر بوی سرکه دیوانه شده بودم یکم تمیزکردم ببینم بوش جی میشه😑

پرده رو هم سرجاش همون قسمتشو بشور در پنجره هم باز کن خشک بشه کم کم بو هم نگیره سمتشم بخاری بگیری بد ...

پرده رو میخوام اره سرجاش بشورم😭حالت جنون بهم دست داد فقد میزدم تو سرم گریه میکردم🤦🏻‍♀️همیشه این ترسو داشتم نکنه این سرکه و ابلیمو اینا بریزه رو موکتم

پرده رو میخوام اره سرجاش بشورم😭حالت جنون بهم دست داد فقد میزدم تو سرم گریه میکردم🤦🏻‍♀️همیشه این ت ...

فدا سرت

روی خواهرم سرکه ریخت،بدبخت میرفت بیرون تا چند روز بوب چیپس سرکه نمکی میداد😂